Scandalul Jeremy Clarkson vs BBC a provocat o reactie pana si de la premierul Marii Britanii

Joi, 12 Martie 2015, ora 12:45
7559 citiri
Scandalul Jeremy Clarkson vs BBC a provocat o reactie pana si de la premierul Marii Britanii
Foto: David Klein/Sportimage

"Copiii mei vor avea inima franta", a declarat premierul britanic James Cameron legat de suspendarea lui Jeremy Clarkson si posibilitatea anularii emisiunii Top Gear.

Jeremy Clarkson a fost suspendat de BBC. Ce se intampla cu emisiunea Top Gear

Cameron, care este prieten cu Clarkson, ba chiar si vecin in Oxfordshire, l-a descris pe omul de televiziune ca fiind un "imens talent". Acesta spera ca se va trece peste acest incident, relateaza Daily Mail.

Dupa suspendarea sa, in urma unui conflict cu unul dintre producatori, pe care se spune ca l-ar fi lovit, Clarkson a fost vazut miercuri noapte intr-un local, unde a urmarit meciul echipei Chelsea in Champions League.

Jeremy Clarkson, acuzat ca a sarit la bataie: Prima reactie a prezentatorului Top Gear

Prezentatorul in varsta de 54 de ani este in centrul unei anchete BBC, dupa ce l-ar fi pocnit pe Oisin Tymon in fata, cand acesta i-a spus ca nu mai era mancare, dupa o zi de filmare in Newcastle.

Cameron a spus cu regret ca "premierul are multe responsabilitati, dar, din pacate, a asigura viitorul emisiunii Top Gear nu se afla printre ele".

"Nu stiu exact ce s-a intamplat. (...) Imi este prieten, este un talent imens", a declarat premierul. "Vad ca a spus ca regreta o parte din ce s-a intamplat. Tot ce am de spus este ca e un talent si amuza si distreaza atata lume, inclusiv pe copiii mei, care vor avea inima franta daca Top Gear va fi scos din grila. Sper ca se va rezolva, pentru ca este o emisiune minunata, iar el e un mare talent", a declarat Cameron pentru BBC.

Intrebat daca e de parere ca BBC a gresit suspendandu-l, premierul nu a vrut sa comenteze, spunand ca fiecare institutie trebuie sa fie libera sa se managerieze singura si sa stabileasca un set de reguli de conduita pentru angajati.

Intre timp, o petitie care cere ca omul de televiziune sa fie readus in emisiune a adunat deja jumatate de milion de semnaturi. In plus, mesaje de sprijin la adresa lui Clarkson impanzesc retelele sociale, avand hastagurile #BringBackClarkson si #jesuisClarkson.

Clarkson, care este multimilionar (cu o avere estimata la 30 de milioane de lire sterline), a incasat numai anul trecut 600.000 de lire sterline.

Quarterly Report - Editia 4

Marcel Ciolacu a ajuns în Turcia. Ce speră să obțină în urma vizitei VIDEO
Marcel Ciolacu a ajuns în Turcia. Ce speră să obțină în urma vizitei VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a fost primit luni, 20 mai, pe Aeroportul Internaţional Esenboga, de reprezentanţi ai autorităţilor din Ankara. El face o vizită oficială în Turcia, la invitaţia...
Clotilde Armand, încrezătoare în victoria „categorică” la Sectorul 1: ”Oamenii nu-și doresc un primar care a activat în SRI”
Clotilde Armand, încrezătoare în victoria „categorică” la Sectorul 1: ”Oamenii nu-și doresc un primar care a activat în SRI”
Clotilde Armand, primărița Sectorului 1, a fost invitata ultimei ediții a rubricii „Cu fața la alegători”, unde a vorbit despre proiectele realizate în mandatul său, despre...
#David Cameron Jeremy Clarkson, #Jeremy Clarkson suspendat BBC, #Jeremy Clarkson Top Gear, #Jeremy Clarkson lovit, #Jeremy Clarkson avere , #premier Marea Britanie