Un fost general din armata SUA știe cum poate fi învins Putin: Unde se află cheia ce poate opri Rusia VIDEO

Sambata, 14 Ianuarie 2023, ora 00:32
9826 citiri
Un fost general din armata SUA știe cum poate fi învins Putin: Unde se află cheia ce poate opri Rusia VIDEO
Fostul general David Petraeus crede că Putin poate fi învins FOTO: Army

Generalul în retragere David Petraeus, fost director CIA în mandatul lui Barack Obama, care a acordat un interviu la televiziunea americană Newsmax, a declarat că Vladimir Putin crede că este liderul unei națiuni mândre ale cărei armate i-au învins pe Napoleon și Hitler și care poate triumfa în Ucraina.

În același timp, expertul consideră că Putin poate fi învins dacă asistența militară a Occidentului pentru Ucraina va fi suficientă pentru a-l determina pe președintele rus să realizeze că războiul nu mai merită dus.

„Cred că [Putin] se uită în oglindă chiar acum și nu vede ce vedem mulți dintre noi, adică un lider care a luat o decizie catastrofal de proastă pentru țara sa, care suferă din nou pierderi enorme pe câmpul de luptă”, a spus Petraeus în cadrul emisiunii „The Record with Greta Van Susteren” de la Newsmax.

„Estimările sunt că 100.000 de soldați ai lui Putin au fost pierduți pe câmpul de luptă, comparativ cu aproximativ 13.300 în nouă, zece ani de război [al Uniunii Sovietice] în Afganistan. Și apoi ce face el pe frontul intern pentru economie, sistemul financiar, cercul său interior, industriile sale și așa mai departe”.

Putin mai are o singură variantă în Ucraina, una la care nu s-a gândit la începutul invaziei

Generalul în retragere David Petraeus, în vârstă de 70 de ani, a spus că Putin crede că este liderul unei națiuni mândre ale cărei armate au învins armatele lui Napoleon și Hitler și poate supraviețui în fața ucrainenilor și a aliaților lor occidentali.

„Cred că se înșeală în privința asta, dar trebuie să dovedim asta”, a spus Petraeus, fost director CIA în mandatul lui Barack Obama.

”Pentru a-l face pe Putin să realizeze că războiul este un efort pierdut, aliații occidentali trebuie să continue să furnizeze Ucrainei armament și muniții militare enorme, pe care le-au acordat în primele 11 luni de război. Se pare că Regatul Unit și Polonia vor furniza tancuri de luptă armatei ucrainene”, a explicat generalul.

Lovitura Ucrainei care îl poate doborî pe Putin. Bătălia pentru regiunea cu 700.000 de ruși e vitală

Germania, Franța și SUA au furnizat vehicule de luptă pentru infanterie, iar soldații ucraineni se vor antrena în SUA pentru a opera sistemul antirachetă Patriot. Mai multe arme de ultimă generație, cum ar fi dronele Predator, ar putea fi pe drum spre Ucraina.

„Cred că majoritatea acestor capacități vor fi furnizate de America în plus față de alte cantități extraordinare de muniție în special de artilerie, cu mult peste un milion, până acum”, a spus Petraeus, care a servit 37 de ani în armata SUA.

El a spus că este important să se întărească armata Ucrainei acum, astfel încât să fie gata să lanseze o ofensivă în această primăvară, când vremea mai caldă va crea condițiile mai bune.

Putin se confruntă cu o ”trilemă” imposibil de rezolvat, sinucigașă. Avertismentul experților americani
Putin se confruntă cu o ”trilemă” imposibil de rezolvat, sinucigașă. Avertismentul experților americani
Războiul lui Putin din Ucraina s-a prelungit foarte mult, iar durata sa a trecut de pragul a 26 de luni, fără ca dictatorul rus să dea vreun semn că ar renunța la conflictul sângeros....
O companie franceză furnizează echipamente de avionică pentru oficialii ruși, inclusiv pentru Putin
O companie franceză furnizează echipamente de avionică pentru oficialii ruși, inclusiv pentru Putin
Echipamentul permite o comunicare sigură și fiabilă pentru telefoanele mobile utilizate de oficialii ruși, inclusiv de președintele Vladimir Putin și de ministrul apărării Serghei Șoigu....
#David Petraeus, #David Petraeus CIA, #director CIA, #Putin razboi, #Rusia razboi, #Ucraina razboi, #infrangere rusia , #Razboi Ucraina
Comentarii
Poza Pieues
Pieues
rank 1
in primul rand domnul petreus e pensionar...
Poza valy9
valy9
rank 1
Si a tinut in el aproape un an