David Popovici înoată acasă, la Europenele de la Otopeni. Postul TV unde poate fi văzut campionul mondial

Sambata, 02 Iulie 2022, ora 09:40
2898 citiri
David Popovici înoată acasă, la Europenele de la Otopeni. Postul TV unde poate fi văzut campionul mondial

Campionatele Europene de Înot Juniori 2022 de la Otopeni, care se desfăşoară pentru prima dată în România, vor fi transmise în exclusivitate la TVR în perioada 5-10 iulie, de la ora 17.00.

1.600 de tineri sportivi din 42 de ţări se întrec pentru medalii la Campionatele Europene de Înot pentru Juniori 2022 de la Otopeni.

În premieră, Complexul Olimpic de Nataţie Otopeni găzduieşte Campionatele Europene de Înot pentru Juniori. Alina Alexoi şi Cristian Mîndru ne însoţesc în turneul european, comentând transmisiunile în direct de la TVR 1, de marţi până duminică, de la ora 17.00.

Competiţia este preluată şi pe TVR Moldova (5-10 iulie, de la miezul nopţii).

De asemenea, cele mai importante momente ale probelor de concurs le vom vedea în jurnalele şi ediţiile speciale difuzate pe TVR INFO.

După ce a câştigat două medalii de aur la Mondiale, David Popovici înoată acasă, pentru ultima oară la juniori. Competiţia celor mai buni tineri înotători din Europa este aşteptată în toate ţările de pe continent. Vârstele de participare sunt între 14 şi 17 ani, iar ţara noastră este reprezentată de 12 fete şi 14 băieţi.

Campionatele Europene org​anizate de Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern beneficiază de condiţii excelente de desfăşurare în ţara noastră - baza sportivă de la Otopeni este construită la cele mai înalte standarde şi deţine un bazin olimpic de înot, unul de sărituri în apă şi încă trei bazine pentru recuperare şi încălzire.

Televiziunea Română îi premiază pe cei mai fideli 50 de telespectatori cu seturi complete de înot - prosop, ochelari, cască şi papuci - puse la dispoziţie de partenerul Hervis Sports România. Aceştia le pot obţine urmărind transmisiunile în direct şi răspunzând întrebărilor postate pe pagina de Facebook TVR 1.

Citeste si:
David Popovici revine în bazin! Va lupta pentru patru medalii la Roma
David Popovici revine în bazin! Va lupta pentru patru medalii la Roma
România va fi reprezentată de o delegaţie de 11 sportivi, în frunte cu David Popovici, dublu campion mondial, la Campionatele Europene de nataţie de la Roma (11-21 august). Sportivii...
David Popovici, întâlnire emoționantă cu un super campion mondial
David Popovici, întâlnire emoționantă cu un super campion mondial
Dublu campion mondial, David Popovici s-a întâlnit cu americanul Jim Montgomery, care în urmă cu 49 de ani devenea campion mondial la 100 şi 200 metri liber. Camelia Potec a reuşit să-l...
Comentarii
NastyTrist
rank 2
Succes tuturor competitorilor