Cum se introduc narcoticele scumpe în cluburile de lux sau pușcării. Mărturiile lăsate de ”El Magico Raj”, dealerul vedetelor

Joi, 09 Iunie 2022, ora 21:50
7214 citiri
Cum se introduc narcoticele scumpe în cluburile de lux sau pușcării. Mărturiile lăsate de ”El Magico Raj”, dealerul vedetelor
El Magico Raj, dealerul vedetelor, răpus de COVID-19, a lăsat în urmă informații valoroase despre traficul de droguri FOTO wowbiz.ro

Vasile Ciobanu, cunoscut în lumea bună a Capitalei drept ”El Magico Raj”, celebrul dealer de cocaină al vedetelor, a lăsat în urmă informații prețioase mai ales în contextul scandalului legat de consumul de droguri din timpul festivalurilor de vară care se organizează în România.

Raj a murit în aprilie 2021, infectat cu SARS-CoV-2, dar înainte să ajungă pe patul de spital a făcut mărturisiri esențiale în fața procurorilor DIICOT, care îl anchetau într-un dosar de trafic de cocaină.

El Magico Raj a fost denunțat procurorilor de către ”un frate”, fiind apoi filat de către procurorii DIICOT în timpul tranzacțiilor cu cocaină care aveau loc în centrul Bucureștiului, pe șoseaua Ștefan cel Mare sau pe Calea Moșilor.

DIICOT a infiltrat printre amatorii de narcotice scumpe investigatori sub acoperire, Raj fiind prins în acest mod. Ulterior în apartamentul său din Sectorul 2 al Capitalei au avut loc percheziții în timpul cărora polițiștii au găsit tot felul de recipiente dubioase pe care nu le descopereau în mod normal în casele traficanților, în circumstanțe similare.

Baterii false și tuburi de Pringles

Polițiștilor care i-au percheziționat casa lui Raj le-a atras atenția o cutie de Pringles sigilată, dar care avea un mic orificiu în partea de jos a tubului. Dealerul le-a explicat atunci anchetatorilor că acest recipient era folosit pentru a introduce droguri în penitenciar sau în arest. Stupefiantele erau introduse în interiorul cutiei prin acel orificiu, mascat ulterior astfel încât să nu poată fi observat.

Având capacul sigilat, gardienilor nu le ridica suspiciuni o astfel de cutie. Pe lângă tubul de Pringles, polițiștii au găsit în casa lui Raj alte recipiente folosite de dealer pentru a introduce droguri fără probleme în cluburile de lux din București. Este vorba despre două tuburi care la prima vedere păreau baterii banale sau brelocuri, dar care se puteau desface, iar în interior erau introduse droguri.

El Magico Raj a fost filat timp de aproape două luni, spre finalul anului 2018. În discuțiile pe care le avea cu unul dintre cumpărătorii sub acoperire, dealerul vedetelor, așa cum a fost supranumit de presa tabloidă, mărturisea că într-o zi reușise să câștige 5000 de euro și că avea suficient de mulți bani să-și cumpere o casă la Snagov sau două, la munte.

Câți bani câștiga într-o zi celebrul dealer

”Plec acasă, am făcut cinci mii azi! Ce să fac, mă…mă duc să strâng banii, vreau să-mi iau casă acum la Sna…i-auzi, la Snagov…la munte, 40 m, două case de-alea țărănești, dar recondiționate 45.000!...”, îi mărturisea Raj clientului său.

Conform acuzațiilor din dosar, Raj vindea o doză de cocaină cu 70 de euro.

Dealerul de cocaină al vedetelor a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT în 2019, dosarul său fiind înregistrat pe rolul secției penale a Tribunalului București. Procesul împotriva lui El Magico a încetat odată cu decesul acestuia, în aprilie 2021.

A rămas însă inculpată în cauză avocata acestuia care a fost acuzată de divulgare, fără drept, a unor informaţii secrete de serviciu sau care nu sunt destinate publicităţii.

Femeia fotografiase acte din dosarul cauzei (denunțul) la solicitarea clientului său. Fotografiile acestor acte au fost postate ulterior pe pagina de Facebook deținută de El Magico Raj. Femeia a primit o pedeapsă de 3 luni cu amânare pentru această faptă, printr-o decizie definitivă a Curții de Apel București.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#dealer, #droguri, #DIICOT droguri, #festivaluri , #trafic droguri