Muzicianul Cormac Roth a murit la doar 25 de ani. Fiul celebrului actor Tim Roth suferea de cancer

Luni, 31 Octombrie 2022, ora 21:34
8396 citiri
Muzicianul Cormac Roth a murit la doar 25 de ani. Fiul celebrului actor Tim Roth suferea de cancer
Tim și Cormac Roth FOTO ctvnews.ca

Cormac Roth, muzicianul şi fiul actorului Tim Roth, a murit la vârsta de 25 de ani. Chitaristul şi compozitorul fusese diagnosticat cu cancer de celule germinale în stadiul 3 în noiembrie 2021.

El a murit pe 16 octombrie, potrivit The Guardian.

”Era o minge sălbatică şi electrică de energie şi spiritul lui era plin de lumină şi bunătate”, se arată într-un comunicat al familiei sale.

”Oricât de sălbatic era el, Cormac era şi întruchiparea bunăvoinţei. Un suflet blând care a adus atâta fericire şi speranţă celor din jur. Durerea vine în valuri, la fel şi lacrimile şi râsul, când ne gândim la acel băiat frumos de-a lungul celor 25 de ani şi 10 luni în care l-am cunoscut. Un copil vesel şi sălbatic şi minunat. Doar recent un bărbat. Il iubim. Îl vom purta cu noi oriunde vom merge”.

Roth anunţase diagnosticul pe Instagram. El a detaliat că acest cancer, cunoscut sub numele de coriocarcinom, i-a luat jumătate din auz, 60 de kilograme şi încrederea. ”Viaţa este scurtă. Este haos. Şi nu ştii niciodată când vei fi tu. Fii bine şi mergi la doctor. La naiba cu cancerul”, a scris tânărul.

În ultima sa postare, un videoclip distribuit în august, el le-a mulţumit urmăritorilor săi pentru sprijinul acordat. ”Nu întotdeauna poţi să-ţi alegi destinul. Nu întotdeauna poţi să-ţi alegi viitorul”, a mai spus el.

A lansat albumul ”Python” în 2018 şi a ajutat, de asemenea, cu muzica pentru filmul din 2020 al lui Michel Franco, ”New Order”. De asemenea, a lansat muzică pe Soundcloud.

Familia lui l-a numit ”un muzician excepţional de talentat şi extraordinar, a cărui pasiune şi dragoste pentru a face muzică existau încă de când chitara lui era mai mare decât el”. Ei au adăugat: ”După cuvintele lui Cormac: "Asigură-te că faci lucrurile pe care le iubeşti".

Artistul care făcea senzație a ajuns să cerșească, la 86 de ani: ”Nu mai am niciun dinte în gură”
Artistul care făcea senzație a ajuns să cerșească, la 86 de ani: ”Nu mai am niciun dinte în gură”
Paul Gherman este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de petrecere, care pe vremuri făcea senzație în Iași, dar și în alte orașe importante ale țării. Era recunoscut drept unul...
Îngrijorare la nivel mondial: A crescut brusc numărul cazurilor de cancer la tineri
Îngrijorare la nivel mondial: A crescut brusc numărul cazurilor de cancer la tineri
Numărul cazurilor de cancer în rândul tinerilor au crescut brusc, manifestând tendinţe îngrijorătoare la nivel mondial. Specialişti în domeniul medical spun că există măsuri de...
#deces artist, #muzician, #Cormac Roth, #cancer, #fiu actor, #Tim Roth , #stiri vedete