Doliu în echipa filmului Peaky Blinders. A murit unul dintre eroii serialului

Vineri, 08 Decembrie 2023, ora 07:29
2814 citiri
Doliu în echipa filmului Peaky Blinders. A murit unul dintre eroii serialului
Zephaniah (primul din stânga) a murit la 65 de ani FOTO facebook

Tristețe mare în rândul echipei îndrăgitului serial Peaky Blinders. Actorul Benjamin Zephaniah, care l-a interpretat pe Jeremiah Jesus în seria de mare succes, a murit la vârsta de 65 de ani.

Benjamin Zephaniah fusese diagnosticat cu tumoare la creier, cu puțin timp înainte de a se stinge din viață. Actorul din Peaky Blinders, care era și un poet cunoscut în Birmingham, a murit joi, 7 decembrie 2023.

„Cu mare tristețe și regret anunțăm moartea iubitului nostru soț, fiu și frate, la primele ore ale acestei dimineți, 7 decembrie 2023. Benjamin a fost diagnosticat cu o tumoare pe creier în urmă cu opt săptămâni. Soția lui Benjamin a fost alături de el în tot acest timp și a fost cu el când s-a dus. L-am împărțit cu toată lumea și știm că mulți vor fi șocați și întristați de această veste”, se arată în declarația publică, postată pe conturile de socializare ale profesorului-actor.

Zephaniah a fost nominalizat pentru autobiografia anului, la National Book Awards, pentru „The Life And Rhymes Of Benjamin Zephaniah”.

De asemenea, a fost nominalizat pentru Costa Book Award, în 2018. Au fost publicate 14 colecții de poezii ale sale, precum și cinci romane.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Unul dintre cele mai așteptate seriale are premiera mâine pe Netflix VIDEO
Unul dintre cele mai așteptate seriale are premiera mâine pe Netflix VIDEO
Serialul "Avatar: The Last Airbender", format din opt episoade de câte o oră, va avea premiera pe Netflix din 22 februarie. Producţia este adaptarea live-action a îndrăgitului serial de...
Probleme mari pentru una dintre vedetele Antenei 1: "Era să moară!"
Probleme mari pentru una dintre vedetele Antenei 1: "Era să moară!"
Una dintre vedetele Antenei 1 a trecut prin clipe delicate, ajungând la spital, din cauza epuizării. Florin Ristei, de la "Neața cu Răzvan și Dani", a fost pus pe picioare de medici, care...
#deces, #peaky blinders, #zephaniah, #moarte, #serial , #stiri media