Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Tendințe în decorațiuni de Crăciun 2021-2022: Cele mai bune idei pentru a aduce magia Crăciunului în casa ta

Advertorial
Marti, 21 Decembrie 2021, ora 15:35
10299 citiri
Tendințe în decorațiuni de Crăciun 2021-2022: Cele mai bune idei pentru a aduce magia Crăciunului în casa ta
Sursa foto: unsplash.com

De Crăciun vei avea o mulțime de stiluri decorative din care să alegi: mai clasic, mai nordic, cu o notă de glam în aur... Toate sunt în tendințe!

Accente aurii și stil rustic

Căldura lemnului se potrivește 100% cu ornamente Crăciun în tonuri aurii și ocru... Combină-le cu detalii naturale precum coronițe sau ghirlande de frunze.

Aur și argint, combinația perfectă

O altă tendință care va triumfa în acest Crăciun 2021-2022 este împodobirea bradului cu ornamente Crăciun în două culori: auriu și argintiu. Este un amestec care oferă eleganță și rafinament fără a sacrifica simplitatea.

Nu rata ghirlandele botanice

Decorul de Crăciun de anul acesta va acorda o mare importanță și ghirlandelor botanice, fie ca piese centrale, fie pentru a decora zone precum șemineul sau scările. Și le poți face singur! Du-le în sufrageria ta de Crăciun și vei vedea ce efect au.

Albastru și auriu

Un alt amestec de culori pe care îl vom vedea în decoratiuni de Craciun este albastru și auriu. Albastrul dă calm și liniște, iar auriul dă acea atingere între tradițional și glam. Combinația celor două realizează spații foarte stilate.

Crăciun în roz

Culoarea roz continuă să fie o tendință în decorațiuni și, prin urmare, va fi și unul dintre protagoniștii Crăciunului. Amestecarea diferitelor nuanțe de roz cu accente aurii va concepe camere dulci și foarte fericite, aproape fantezie.

Hârtie de împachetat cu buline

Ești un fan al imprimeurilor cu buline? Ai noroc, pentru că vor triumfa în hârtiile de împachetat de Crăciun. Adevărul este că arată grozav decorând poalele copacilor. Foarte șic!

Un Crăciun mai durabil

Există din ce în ce mai multă conștientizare față de reutilizare și reciclare, chiar și în materie de decoratiuni/ornamente pentru Craciun. Să sperăm că pariul pe o decorare de Crăciun mai durabilă, naturală și ecologică va deveni o tendință permanentă.

Și pe masă se poartă roz

În meniurile de Crăciun pentru acest an 2021-2022 textilele naturale vor fi protagoniste, iar rozul este una dintre acele culori vesele pe care le poți introduce în elemente precum fața de masă. Alege tacâmuri aurii care să se potrivească cu inelele de șervețele și vei scoate mai mult culoarea în evidență.

Decorează scaunele cu coroane

Decorarea scaunelor cu coroane de brad este una dintre acele tendințe atemporale care an de an ne ajută să recreăm un stil tradițional care nu dă greș niciodată.

Detalii tradiționale

Continuând tradiția, șosetele de Crăciun revin puternic ca decorațiuni de Crăciun, dar îndrăznesc cu noi modele în culori la modă. Modele florale, dungi, culori uni... Așază-le împreună sau în diferite părți ale casei.

Inspirat de casele de la munte

Chiar dacă locuiești în centrul orașului, poți recrea un stil de Crăciun inspirat de casele de munte. O masă rustică din lemn, scaune din fibre, o față de masă din in... și completează aspectul cu coroane, ghirlande și piese centrale cu frunze și crengi. Lumânările sunt, de asemenea, o necesitate.

Iluminatul capătă importanță

Poți găsi modele foarte frumoase și originale pentru a-ți personaliza spațiile. Va trebui doar să decizi dacă vrei inimi, stele, fulgi de zăpadă și dacă vor fi led sau cu baterie.

Clasicul este întotdeauna la modă

Indiferent cum trec anii, există culori care vor fi mereu protagoniști. Nu există Crăciun fără roșu, alb și verde, poate cele mai clasice culori.

Cinci elemente esențiale pentru a-ți decora casa de Crăciun

Nu este necesar să decorezi fiecare centimetru al casei tale cu motive de Crăciun. Dar sunt câteva piese care sunt esențiale și nu pot lipsi atunci când îți decorezi casa de Crăciun.

1. O coroană de Crăciun la intrare

Întâmpină-ți oaspeții și familia cu o coroană de Crăciun atârnată pe ușa casei tale. Cu motive naturale, de Crăciun, ninsoare sau chiar de hârtie. Și nu te limita la ușa din față. Dacă nu îți place ideea asta, atârn-o pe o ușă de interior sau pur si simplu pe perete.

2. Un pom de Crăciun

Este podoaba prin excelență. Reprezentarea Crăciunului. Nu trebuie să fie natural sau artificial, deoarece există și alte opțiuni, cum ar fi un brad de Crăciun din lemn, ceramică, realizat cu cărți poștale...

3. Globuri de Crăciun albastre, roșii, aurii

Dintre numeroasele decorațiuni de Crăciun care există pentru a îmbrăca bradul, globurile sunt esențiale. Fie că sunt transparente, roșii, roz, argintii, cu dungi sau cu alt tip de model, globurile sunt un must.

4. O stea luminoasă

Așază o stea pentru a încorona bradul, luminează ferestrele, atârnă-le pe masa din sufragerie sau îmbracă un colț cu ele, dar acest accesoriu de Crăciun este o necesitate în decorul acestui an.

5. Crăciunițe peste tot

Dacă ceva nu ar trebui să lipsească niciodată acasă, sunt plantele. Și în perioada Crăciunului, Crăciunița devine regina. Și pentru ca acesta să reziste dincolo de sărbătorile de Crăciun, nu uita să le acorzi cea mai bună îngrijire.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#decoratiuni Craciun, #tendinte craciun 2022, #tendinte amenajare 2022 , #stiri life style