Decăderea unui mare fotbalist englez: a fost dat dispărut de Beşiktaş Istanbul

Joi, 23 Martie 2023, ora 23:31
2266 citiri
Decăderea unui mare fotbalist englez: a fost dat dispărut de Beşiktaş Istanbul
Dele Alli

Antrenorul echipei de fotbal Beşiktaş Istanbul, Şenol Guneş, a afirmat că nu ştie unde se află în acest moment fotbalistul englez Dele Alli, împrumutat de clubul turc de la formaţia engleză Everton.

"I-am dat voie să ia o mică pauză, dar încă nu s-a întors. Plouă, probabil de asta nu s-a întors. Încercăm să aflăm unde se află", a declarat Guneş, miercuri, în cursul unei conferinţe de presă.

În luna ianuarie, antrenorul lui Beşiktaş a avut o altă reacţie dură la adresa fostei vedete a clubului Tottenham şi a selecţionatei Angliei, care a semnat în vara trecută cu gruparea turcă. "Cred că nu este într-o formă care să-l facă să merite să fie titular. Situaţia lui nu este pe măsura aşteptărilor noastre. Vom evalua situaţia lui împreună cu clubul", a subliniat atunci Guneş.

De la sosirea sa la Beşiktaş, Dele Alli a marcat trei goluri în 15 meciuri disputate în toate competiţiile, iar clubul de pe malul Bosforului ar dori să pună capăt cât mai rapid împrumutului său de la Everton, conform presei turce.

#dele alli, #besiktas, #senol gunes, #everton , #stiri fotbal