Delia, dezvăluiri cutremurătoare: "Profesorii de muzică pipăiau elevele pe sâni. Nu bat câmpii o secundă. M-au afectat. E trist"

Miercuri, 11 Mai 2022, ora 16:30
10632 citiri
Delia, dezvăluiri cutremurătoare: "Profesorii de muzică pipăiau elevele pe sâni. Nu bat câmpii o secundă. M-au afectat. E trist"
Delia. Foto: Facebook / Delia

Vedetele din România iau exemplul Vioricăi Vodă și dezvăluie amănunte cutremurătoare din viata lor. La premiile Gopo, actrița a mărturisit despre abuzurile sexuale la care a fost supusă din partea unor„directori de teatru și regizori”.

Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, Delia, a povestit cu durere despre perioada adolescenței din liceu.

Într-o discuție cu fanii pe Instagram, Delia a rememorat întâmplări triste despre profesorii de muzica de la Dinu Lipatti.

"Îmi amintesc cum în perioada liceului, o parte din profesorii de muzică le spuneau elevelor cum: Vai, măi, ți-au crescut sânii față de luna trecută. Și le pipăiau efectiv pe sâni. Asta se întâmpla la liceu, la Lipatti. Acest gen de abuzuri există și au existat dintotdeauna. Că alegi să crezi, să înțelegi sau nu…

Repet, fără niciun fel de exagerare. Discuțiile erau auzite de mine, în clasă fiind de față când se discuta cu o colegă despre: Și, ești la menstruație? Ți-a venit? Când ți-a venit, de cât timp? Ia uite, ți s-au umflat sânii.

Și apoi se mergea mai departe la a palpa sânii. Nu bat câmpii o secundă. E trist și este extrem de adevărat", a povestit artista, pe Insta Story, conform libertatea.

Delia este total împotriva afirmațiilor cu tentă sexuală. Și asta din cauza unei întâmplări nefericite din copilăria ei.

"Nu mai pot tolera glumele sexuale. O să vă dau exemplu ce fel de glume. Aveam 13 ani și veneam de la școală cu flautul în cutie în case-ul lui (cutia, n.r.), el se ține într-un case, e o chestie care arată ca o vioară mai mică, mult mai mică. Și auzeai când treceai pe lângă un șantier sau chiar și prin curtea școlii, mai puțin prin curtea școlii, că toți colegii studiau la câte un instrument și nu se obișnuia, aveau cât de cât o cultură. Și auzeai de-astea: Heei, fata cântă la ce atârnă.

Nu mai am toleranță pentru jeg, efectiv nu mai am toleranță pentru jeg uman. N-ai trăit tu copilăria mea, nu știi cum m-au afectat lucrurile astea. Ți se pare că faci o glumă inocentă, care pentru mine nu e o glumă inocentă. Mie îmi trezește niște lucruri. Îmi faci rău. Nu vreau să-mi faci rău. E atât de simplu", a mai povestit Delia.

Dezvăluirile artistei vin după ce actrița Viorica Vodă a povestit la Gala Premiilor Gopo despre abuzurile sexuale la care a fost supusă în lumea cinematografiei.

Eveniment Quarterly Report

Simona Halep a plecat din țară. A fost surprinsă pe aeroport alături de un bărbat celebru FOTO
Simona Halep a plecat din țară. A fost surprinsă pe aeroport alături de un bărbat celebru FOTO
Simona Halep, despre care s-a spus că și-a mutat domiciliul în Franța, a fost surprinsă pe aeroport. Simona Halep încearcă să își spele reputația la TAS după suspendarea de patru ani...
Traseismul, boala incurabilă a politicii românești. Toate partidele parlamentare au deschis porțile pentru trădători
Traseismul, boala incurabilă a politicii românești. Toate partidele parlamentare au deschis porțile pentru trădători
Cu doar câteva luni înainte de maratonul celor patru rânduri de alegeri din 2024, partidele parlamentare au început să îmbrățișeze fenomenul traseismului politic și au deschis ușa, cu...
#Delia, #Delia Matache sexy, #abuzuri sexuale, #viorica voda, #Delia poze Facebook, #Dinu Lipatti compozitor , #Delia Matache
Comentarii
N
neagra13
rank 5
Greu de spus catora le-a placut si xate au protestat ?!?!