USR mai pierde un deputat: ”Nu mai putem face lucrurile cu jumătăți de măsură și compromisuri nerezonabile”

Marti, 21 Iunie 2022, ora 11:06
2790 citiri
USR mai pierde un deputat: ”Nu mai putem face lucrurile cu jumătăți de măsură și compromisuri nerezonabile”
Alin Prunean făcea parte din aripa PLUS a noului USR FOTO Facebook / Alin Prunean

Deputatul de Sălaj Alin Prunean a anunțat marți, 21 iunie, că demisionează din USR și se înscrie în partidul REPER, înființat de Dacian Cioloș.

Prunean făcea parte din aripa PLUS a partidului condus de Cătălin Drulă.

”Aceasta este o postare pe care nu mi-aș fi dorit să o scriu vreodată, dar mă văd nevoit să o fac, din respect pentru toți cei care îmi urmăriți activitatea politică și mi-ați acordat încrederea dumnevoastră.

Mă aflu printre cei care cred, cu convingere, că un partid nu este un scop în sine ci un mijloc, un instrument, un ”vehicul” prin intermediul căruia ar trebui să facem BINE pentru OAMENI. Câtă vreme vehiculul funcționează în parametri normali, ai toate șansele să ajungi, cu bine, la destinația pe care ți-ai propus-o împreună cu cei pentru care te-ai îmbarcat în această călătorie. Când însă el se defectează, când simți că deraiază de la drumul cel bun, când ai încercat tot ce a ținut de tine să îl menții pe ruta pe care ați pornit, pui frână, te oprești și analizezi.

”Vehiculul” în care te afli riscă să intre, fără voia ta, pe drumul bătătorit de peste 32 de ani de partidele clasice. Un drum plin de interese de grup, nepotisme, satisfaceri ale clienteleIi de partid, incompetență, impostură, corupție, deturnări de fonduri și altele din această categorie, a scris deputatul pe Facebook.

Alin Prunean subliniază că a decis să continue ”călătoria pe drumul cel bun” alături de cei care au aceleași valori și principii.

”Vom merge înainte, la pas, aproape de oameni, vom munci împreună și pentru aceștia, așezat, pentru că oamenii sunt cei care dau tonul vremurilor. Fiecare dintre noi are un cuvânt de spus despre cum construim un prezent în care să fim în siguranță, despre cum pregătim un viitor orientat spre încredere, bunăstare și respect. Învățăm din greșeli, ni le asumăm și mergem înainte.

Pentru că nu mai putem face lucrurile cu jumătăți de măsură și compromisuri nerezonabile. Pentru că există o cale. Există soluții. Există resurse. Se poate o Românie mai bună!”, a conchis deputatul.

Cu o zi înainte, și deputata de Constanța Cristina Rizea a anunțat că pleacă în partidul lui Dacian Cioloș.

#demisie usr, #demisie deputat, #partidul plus, #Dacian Ciolos , #stiri USR