Cum s-a accidentat Alibec dupa ce a fost alergat de hoti ca sa-i fure ceasul de lux

Marti, 25 Mai 2021, ora 08:50
3896 citiri
Cum s-a accidentat Alibec dupa ce a fost alergat de hoti ca sa-i fure ceasul de lux
Denis Alibec. Foto: Facebook / Denis Alibec

Transferat in Turcia in toamna anului trecut, Denis Alibec nu a trecut prin momente placute in aceasta tara.

Fotbalistul a suferit o accidentare in iarna si cand parea ca totul revine la normal s-a intamplat o alta mare problema.

Ianis Hagi: Stau bine cu dragostea. Cine este tanara care i-a sucit mintile fotbalistului roman

Alibec a fost sfatuit de medici sa nu faca niciun efort fizic pe perioada refacerii, insa s-a vazut obligat sa-si arate conditia fizica.

Fotbalistul a fost pus pe fuga de niste hoti, care au vrut sa-i fure ceasul de lux de la mana.

"Denis, cand era in vana in Turcia si isi revenise si marcase vreo doua jocuri la rand, a avut ghinionul sa faca o ruptura, a trebuit sa se opereze si, ca sa vezi cum e soarta asta, ma intalnesc cu el la jocul cu Kayseri si imi spune: Domn' profesor, sa iti spun ce am patit! Iesise de doua zile din operatie, era in recuperare, fiindca acolo faci recuperare vreo 6-7 zile. Se operase in Spania si zice: Cand am iesit odata de acolo, l-au urmarit niste hoti sau nici nu stiu cum sa ii numesc si au vrut sa ii fure ceasul si saracul ca sa fuga...

El nu avea voie sa faca efort si a trebuit sa fuga sa ajunga intr-o zona mai populata si i-a recidivat acea problema. Ca sa vezi ce ghinion! Si a pierdut sezonul. Acum, era bine si cu acest presezon in care se va pregati va intra in paine si sunt sigur ca va fi unul dintre cei mai buni atacanti din Turcia, pentru ca are calitate.

Mi-a povestit ce s-a intamplat. L-au vazut, avea un ceas mai de valoare, au vrut sa il deposedeze de ceas. In prima instanta, uiti de ceea ce se intampla, vrei sa fugi si el nu avea voie sa faca efort", a spus Sumudica pentru Prosport.

Denis Alibec si-a revenit complet acum si a fost convocat de selectionerul Mirel Radoi la nationala pentru meciurile amicale cu Georgia si Anglia, din iunie.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Denis Alibec, #Alibec nationala Romania, #ceas de lux, #hoti , #transfer