Un stomatolog și-a escrocat pacienții: Cum a făcut el milioane de dolari printr-o metodă parșivă

Vineri, 18 Martie 2022, ora 13:51
5064 citiri
Un stomatolog și-a escrocat pacienții: Cum a făcut el milioane de dolari printr-o metodă parșivă
Un dentist american și-a excrocat pacienții FOTO: Yahoo News

Un fapt mai puțin obișnuit s-a petrecut în localitatea Jackson din Wisconsin, Statele Unite, unde un stomatolog a câștigat milioane de dolari de pe urma pacienților săi, apelând la o metodă mârșavă. Astfel, el le-a perforat și spart dinții bolnavilor pentru a-i determina pe aceștia să fie de acord să își pună coroane dentare, ce inițial nu le erau necesare.

Făcând asta în mod frecvent la mulți pacienți de-ai săi, medicul Scott Charmoli a atras 3,9 milioane de dolari în 2014 și 2015, după ce a fixat nu mai puțin de 1.434 de coroane dentare la pacienții pe care i-a tratat, potrivit Yahoo News.

Joi, 16 martie 2022, Scott Charmoli, dentistul din Jackson, în vârstă de 61 de ani, a fost condamnat în primă instanță pentru cinci acuzații de fraudă în domeniul sănătății și două capete de acuzare pentru declarații false despre tratamentul pacienților săi.

El se așteaptă să primească în iunie, 10 de ani de condamnare pentru fiecare dintre capetele de fraudă și cinci ani pentru celelalte două acuzații. Dar când dentistul a pledat nevinovat la acuzarea sa din decembrie 2020, avocatul său de la acea vreme a spus că singurul lucru de care se face vinovat medicul este munca grea.

Descoperire extraordinară privind longevitatea oamenilor: Vei trăi cu peste 10 ani mai mult dacă mănânci aceste alimente

”El neagă cu siguranță că averea sa câștigată din greu din mulți ani de practică stomatologică, cu 40 până la 60 de ore pe săptămână de muncă, este produsul a altceva decât propriul său efort și perspicacitatea bună pentru afaceri”, a spus avocatul Nila Robinson.

Fenomen șocant anunțat de fizicieni renumiți: Există un alt univers, care merge înapoi în timp VIDEO

S-a dovedit că Charmoli avea active în valoare de 6,8 milioane de dolari la sfârșitul anului 2020 și deținea proprietăți de vacanță în Wisconsin și Arizona, potrivit procuratorilor, care susțin că el scos mai mult de 4,2 milioane de dolari pentru punerea de coroane dentare între 2016 și 2019.

Începând din 2014-2015, stomatologul din Statele Unite și-a provocat pacienții să fie de acord să pună coroane dentare, de care nu aveau nevoie, susțin procurorii. După ce le-a deteriorat dinții în mod intenționat, el a trimis imaginile și radiografiile la companiile de asigurări, pentru a justifica tratamentul necesar.

După inculpare, mai mult de 60% dintre pacienții săi au contactat procurorii pentru a declara că ”ei cred cu tărie” că medicul le-a stricat intenționat dinții, cerându-le apoi să-și pună coroane dentare, care aveau costuri semnificative.

Volodimir Zelenski mulțumește după aprobarea ajutoarelor din SUA. "Următorul pachet militar se va ridica la nivelul hotărârii noastre"
Volodimir Zelenski mulțumește după aprobarea ajutoarelor din SUA. "Următorul pachet militar se va ridica la nivelul hotărârii noastre"
Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a mulţumit miercuri Senatului Statelor Unite pentru aprobarea ajutoarelor militare şi economice de 61 de miliarde de dolari pentru ţara sa, notează...
Ajutorul financiar uriaș pe care Statele Unite l-au aprobat pentru Ucraina, Israel și Taiwan. Începe o nouă cursă a înarmării pentru cele trei state
Ajutorul financiar uriaș pe care Statele Unite l-au aprobat pentru Ucraina, Israel și Taiwan. Începe o nouă cursă a înarmării pentru cele trei state
Statele Unite au adoptat marţi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică pentru Ucraina, rezultatul lunilor de negocieri extrem de tensionate şi laborioase din Congres, scrie AFP....
#dentist, #Escrocherie, #medic stomatolog, #stomatolog, #statele unite, #coroane dentare , #Statele Unite