Depeche Mode a refuzat un premiu pentru intreaga cariera - vezi motivul invocat

Luni, 25 Martie 2013, ora 16:51
3471 citiri
Depeche Mode a refuzat un premiu pentru intreaga cariera - vezi motivul invocat

Populara trupa Depeche Mode, care fusese anuntata ca va primi un premiu pentru intreaga cariera in cadrul unei gale Brit Awards, a refuzat aceasta onoare, dupa ce artistii au aflat ca momentul inmanarii premiului nu va fi televizat.

Dave Graham a tinut sa explice intr-un mod nu foarte academic situatia: "Sa va spun o povestioara", a declarat el pentru The Sun: "Probabil ca voi avea necazuri (din cauza declaratiei - n.r.), insa ni s-a spus ca vom primi un premiu anul acesta, pentru cea mai influenta trupa din ultimii 20 de ani sau ceva de genul acesta (...). Am zis 'foarte frumos', insa nu avea sa fie atat de simplu, nu-i asa?", explicand ca ulterior au aflat ca momentul decernarii premiului nu va fi televizat.

"Asa ca am zis, 'daca nu ne transmit momentul, atunci nu vom fi cea mai influenta trupa din ultimii 20 de ani'". Artistul e de parere ca trupa din care face parte ar fi trebuit, in virtutea acestei distinctii, sa aiba ocazia de a straluci in cadrul galei. "Da-i naibii pe ei si pe cei care acorda aceste premii", a mai spus Graham, citat de contactmusic.com.

Depeche Mode va incepe un turneu in luna mai a acestui an, urmand sa concerteze in Marea Britanie in 28 si 29, in Belgia in 7 iulie, in Spania in 11 iulie si in Portugalia in 13 iulie. In cadrul turneului de promovare a albumului Delta Machine va fi inclusa si Romania, cu un concert in 15 mai, sustinut la Arena Nationala.

#DEpeche Mode Brit Awards, #Depeche Mode refuzat premiu, #Depeche Mode premii, #Depeche Mode nou album, #Depeche Mode turneu Delta Machine, #Depeche Mode Romania , #albume