Destinații ideale pentru o vacanță primăvara. Locul rupt din paradis unde o săptămână de cazare costă 200 de euro FOTO

Luni, 30 Ianuarie 2023, ora 03:29
25104 citiri
Destinații ideale pentru o vacanță primăvara. Locul rupt din paradis unde o săptămână de cazare costă 200 de euro FOTO
Krabi, Thailanda FOTO Twitter/ @ingridm17729373

Primăvara este perioada ideală pentru un concediu deoarece anotimpul are două mari avantaje: vremea frumoasă și călduroasă și prețurile mai mici decât cele din sezon.

Destinații ideale în acest sens există atât în Europa, dar și pe alte continente, pentru cei care doresc să se orienteze spre o vacanță exotică, potrivit worldfootprints.com.

Destinații ideale pentru vacanța de primăvară

Italia

Italia este cu siguranță una dintre cele mai bune destinații de vacanță indiferent de anotimp, însă primăvara are un farmec aparte: este soare, cald, dar bate o briză răcoroasă. Un alt avantaj este că vremea este ideală atât pentru descoperirea unui oraș mare, precum Roma, Napoli sau Florența, cât și pentru o escapadă în mediul rural sau la plajă.

De exemplu, pentru o vacanță în intervalul 10-16 aprilie, pentru două persoane, în Roma, cazarea la un hotel de patru stele, cu mic dejun inclus, costă 1.300 de euro. Prețurile scad dacă optați pentru o cameră într-o vilă (474 euro) sau pentru închirierea unui apartament (673 euro).

Franța

O vacanță pe coasta franceză primăvara este greu de egalat oriunde altundeva pe pământ. Dacă aveți posibilitatea, includeți în sejur și un weekend în Monaco. Ținând cont că vara este sufocantă căldura, primăvara vremea este numai bună pentru a vizita orașul iubirii.

Costul cazării este ceva mai piperat în Paris de exemplu, însă, pentru același interval, 10-16 aprilie, puteți găsi camere la hotel pentru circa 1.100 de euro sau puteți închiria o garsonieră pentru circa 900 de euro.

Grecia

Spre deosebire de alte țări din Europa, Grecia nu este atinsă de ierni foarte aspre. Primăvara este ferită de valurile de turiști, iar temperaturile vă vor permite inclusiv un concediu la plajă. Insulele grecești Santorini, Creta, Corfu și Naxos sunt preferatele turiștilor în această perioadă.

Pentru intervalul menționat, vă puteți petrece o vacanță de o săptămână în Santorini în vile superbe la prețuri cuprinse între 500 și 700 de euro.

Mexic

Deși Mexicul este mai popular printre turiștii din Statele Unite ale Americii, și europenii se aventurează către această destinație. Este foarte ieftin, are tone de mâncare delicioasă și are o cultură bogată, care este expusă oriunde mergi. Vara poate fi insuportabilă pentru persoanele care nu sunt obișnuite cu canicula, astfel că primăvara vremea este perfectă. Cancun este unul dintre cele mai populare locuri; nu numai că este frumos, dar este incredibil de prietenos cu bugetul.

Pentru intervalul menționat, puteți găsi cazări la gazde particulare pentru costuri cuprinse între 300 și 500 de euro.

Thailanda

Thailanda este una dintre cele mai populare destinații de vacanță din lume și nu este greu de înțeles de ce. Costurile reduse ale vieții vă permită să petreceți un concediu regește, indiferent de buget: totul, de la mâncare la divertisment este incredibil de ieftin.

Orașele precum Krabi, Pattaya și Phuket se află pe insule magice cu cea mai limpede apă pe care o veți vedea vreodată, la care se adaugă plaje cu nisip foarte fin.

În Thailanda puteți petrece o săptămâna de vis plătind doar 100-200 de euro pentru o cameră într-o vilă. De asemenea, pentru un resort tip hotel, cu mic dejun inclus, costul urcă la 400-500 de euro.

#destinatii primavara, #primavara, #destinatii vacanta , #stiri vacanta