Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Destinațiile europene pe care trebuie să le vizitezi toamna. De ce anotimpul e un avantaj FOTO

Sambata, 20 August 2022, ora 21:14
17198 citiri
Destinațiile europene pe care trebuie să le vizitezi toamna. De ce anotimpul e un avantaj FOTO
Florența, Italia FOTO Pexels

Europa poate fi vizitată în orice anotimp, însă mulți turiști vor descoperi că toamna este cu adevărat anotimpul ideal deoarece vine cu multe avantaje.

După ce sezonul estival se termină, străzile se golesc, iar viața localnicilor își reia cursul obișnuit. Toamna veți găsi cele mai bune prețuri la hoteluri, nu veți mai sta la cozi interminabile la obiectivele turistice și la diverse activități, veți găsi locuri libere la mai toate restaurantele și nu veți avea parte de aglomerația caracteristică verii, potrivit europeanbestdestinations.com.

Topul destinațiilor europene perfecte pentru toamnă

Lugano - Elveția

O explozie de gusturi și culori, locul ideal pentru a sărbători începutul toamnei alături de prieteni la un pahar cu vin și pentru a descoperi bucătăria locală.

Tradiționalul festival de toamnă de la Lugano revine, dând viață străzilor și piețelor din centrul vechi al orașului. Timp de trei zile, în prima săptămână a lunii octombrie, vizitatorii vor putea descoperi bucătăria locală și vor putea încerca vinuri excelente din Ticino.

De asemenea, nu trebuie ratată piața de toamnă care vinde produse alimentare locale.

Pula - Croația

Orașul din Croația este dovada vie că țara nu va înceta niciodată să își surprindă turiștii. Are o istorie bogată, amfiteatrul său roman este spectaculos și este unul dintre cele mai bine conservate orașe din Europa.

Gdansk - Polonia

Gdansk este o destinație europeană perfectă pentru toamnă. Din ce în ce mai mulți călători sunt uimiți de frumusețea acestui oraș.

Este un oraș al curajului, prospețimii și libertății. Gdansk este un centru înfloritor de cultură, știință, sport și divertisment.

Bordeaux - Franța

Ales ca fiind cea mai frumoasă destinație din Europa, Bordeaux este un oraș care îți va lăsa amintiri de neuitat. Turiștii care caută autenticitate și un sejur de excepție aleg adeseori Bordeaux pentru istorie, gastronomie, ospitalitate, podgoriile Saint Emilion și plajele din Arcachon.

Bordeaux este tradițional, contemporan, clasic, underground și cosmopolit. Dacă sunteți pasionați de vin, atunci toamna este alegerea ideală.

Florența - Italia

Dacă sunteți în căutarea unei destinații romantice, atunci Florența este răspunsul. De asemenea, veți avea parte de unele dintre cele mai bune muzee și activități culturale din Europa. În liniștea unei zile de toamnă, puteți descoperi Galeria Uffizi, dar și Domul din Florența.

Bilbao - Spania

Robert Motherwell, Yves Klein, Andy Warhol, Jean-Michel Basquiat, cei mai mari artiști vă așteaptă în toamnă la Muzeul Guggenheim din Bilbao.

Evitați cozile lungi și aglomerația, iar colecția permanentă a muzeului vă oferă lucrări de artă incredibile de care vă puteți bucura în liniște.

De asemenea, răsfățați-vă cu o vizită la podgoriile din Rioja sau cu un tur de o zi în Bilbao.

Hanovra - Germania

Hanovra este un paradis pentru iubitorii de spații verzi datorită numeroaselor parcuri și grădinilor regale din Herrenhausen sau pădurii Eilenriede. Hanovra este, de asemenea, o destinație perfectă pentru cumpărături, cu una dintre cele mai populare străzi de cumpărături din Germania, Georgstraße.

Situată în mijlocul Germaniei și Europei, Hanovra este foarte ușor de accesat și este una dintre cele mai bune destinații europene pentru un city break toamna.

Torino - Italia

Veți înțelege rapid de ce toamna este anotimpul perfect pentru a descoperi Italia. Toamna, Torino, ca și Florența, este îmbrăcat în cele mai frumoase culori ale sale pentru a vă oferi un sejur de neuitat în capitala regiunii Piemont.

Greșelile pe care le fac turiștii când merg în vacanțe all-inclusive. Bacșișurile pot face diferența
Greșelile pe care le fac turiștii când merg în vacanțe all-inclusive. Bacșișurile pot face diferența
O jurnalistă de călătorii care a fost în zeci de stațiuni all-inclusive în Caraibe, Mexic, Maldive și multe altele, a văzut turiștii trecând cu vederea multe detalii care ar fi putut face...
Revoltă într-o destinație de vacanță îndrăgită de români: ”Turiști, plecați acasă! Paradisul vostru, mizeria noastră”
Revoltă într-o destinație de vacanță îndrăgită de români: ”Turiști, plecați acasă! Paradisul vostru, mizeria noastră”
Stațiunea Tenerife din Insulele Canare (Spania), una dintre cele mai îndrăgite destinații de vacanță, inclusiv de către români, e afectată în acest an de proteste masive ale localnicilor....
#destinatii toamna, #destinatii Europa, #vacanta , #destinatii
Comentarii
Poza alex-7
alex-7
rank 5
Daca orasul din Croatia are o lungime mare atunci multe doamne
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5