Înapoi la listarea arhivei

23 Noiembrie 2010 - Hunedorenii angajati la stat, vizati de concedieri

Pana la sfarsitul anului, Guvernul intentioneaza sa disponibilizeze un numar de aproximativ 26.000 de bugetari, o parte dintre acestia urmand sa provina si din judetul Hunedoara.

23 Noiembrie 2010 - Arta pentru educatie

Sala de marmura a primariei din Petrosani, gazduieste astazi prima licitatie de arta contemporana organizata vreodata in Valea Jiului.

23 Noiembrie 2010 - Liga Minerilor din Valea Jiului, buna de plata

Magistratii Judecatoriei Petrosani au hotarat ca Liga Sindicatelor Miniere Valea Jiului trebuie sa achite suma de 8.000 de lei catre Asociatia Salvital, care coordoneaza activitatea SMURD.

23 Noiembrie 2010 - Talharit si lovit cu cutitul, in centrul Devei

Un tanar de 28 de ani a fost ranit cu cutitul si, pe urma, talharit de doua telefoane mobile si de toti banii pe care ii avea asupra sa, fapta producandu-se pe Bulevardul Decebal, din Deva.

23 Noiembrie 2010 - Fara carnet, la volanul unei masini, a plecat la furat de combustibil

Un tanar din Ilia a reusit sa surprinda prin faptele sale, dupa ce a pornit hotarat sa fure combustibil din rezervoarele unor autotrenuri, la volanul unui autoturism, desi nu avea permis de conducere

23 Noiembrie 2010 - Pensionar transformat in infractor, dupa ce politistii i-au gasit o arma in casa

Deveanul detinea pistolul inca din 1997, cand pentru acest tip de arma nu era necesara autorizarea

23 Noiembrie 2010 - Candidatul PNL e primul pe buletinul de vot

Ordinea de inscriere pe buletinele de vot a celor opt candidati la alegerile partiale din Colegiul nr. 3 Hateg-Tinutul Padurenilor a fost stabilita, ieri, prin tragere la sorti, de Biroul Electoral

23 Noiembrie 2010 - Comisie interministeriala trimisa de Boc, in Valea Jiului

Timp de o saptamana, Petrosaniul va fi gazda unor dezbateri importante atat pentru viitorul industriei miniere din Valea Jiului, cat si pentru cel al regiunii, in general.

23 Noiembrie 2010 - Falsuri "de marca", vandute in targul auto de la Balata

O razie in targul auto si de marfuri din localitatea Balata, desfasurata de politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Hunedoara, s-a lasat

23 Noiembrie 2010 - Patronii hunedoreni sustin eliminarea impozitului forfetar

In urma aplicarii impozitului minim, peste 2.000 de societati comerciale din judetul Hunedoara si-au inchis activitatea in primul semestru al anului 2010. Criticata de administratorii firmelor

23 Noiembrie 2010 - Doua patinoare pentru Petrosani

Capitala Vaii Jiului va beneficia in aceasta iarna de doua patinoare, ambele private. Cel mai nou va fi realizat de un italian in parcul de langa Piata Centrala.

23 Noiembrie 2010 - Deva a invins Timisoara la volei

In cea de-a patra etapa a sezonului regulat al Campionatului National de volei pentru junioare s-au intalnit CSS Deva si CSS Bega Timisoara.