Înapoi la listarea arhivei

24 Decembrie 2010 - Trei persoane au murit intr-un incendiu care le-a mistuit casa, la Orastie

O femeie in varsta de 37 de ani si cei doi copii ai ei, unul de opt ani si altul de 13 ani, au murit, vineri dimineata, intr-un incendiu care le-a mistuit casa, la Orastie, in judetul Hunedoara,

24 Decembrie 2010 - "Fiecare copil merita un cadou de Craciun"

Peste 30 de copii nevoiasi din Calan au primit cadouri cu prilejul Craciunului, din partea reprezentantilor Oficiului Postal Hunedoara si a cadrelor didactice de la Scoala Generala cu clasele I-VIII

24 Decembrie 2010 - Brazi confiscati din piata agroalimentara Deva

Patru barbati, cu varste cuprinse intre 21 si 59 de ani, din judetele Alba si Salaj, ce vindeau brazi de Craciun in piata agroalimentara din municipiul Deva, s-au ales fiecare cu cate o amenda

24 Decembrie 2010 - Vin fonduri europene la Criscior!

Mos Craciun aduce vesti bune reprezentantilor administratiei publice din Criscior, dar si locuitorilor acestei comune hunedorene.

24 Decembrie 2010 - Colinde si cadouri si la Luncoiu de Jos

Manifestari similare au avut loc si la caminul cultural din comuna Luncoiu de Jos.

24 Decembrie 2010 - Olimpicii din Hunedoara, premiati de autoritati

Cateva zeci de elevi din municipiul de pe Cerna, care, in acest an, au obtinut rezultate notabile la olimpiade au fost recompensati, ieri, de catre primarie.

24 Decembrie 2010 - Evolutie dezamagitoare a echipelor din judet

Fotbalul autohton a intrat, mai ales in ligile inferioare, intr-o adevarata hibernare, urmand ca respectivele competitii sa fie reluate peste vreo doua luni, daca vremea va permite acest lucru.

24 Decembrie 2010 - Agentiile de turism duc lipsa de clienti

Cu doar o saptamana inaintea Revelionului, agentiile de turism din Deva nu se pot lauda cu foarte multe pachete vandute.

24 Decembrie 2010 - SMURD Hunedoara se lupta pentru supravietuire

Datorii de milioane de lei nerecuperate si previziuni sumbre pentru anul 2011.

24 Decembrie 2010 - Mos Craciun a ajuns si la ei

Zeci de copii din orasele Vaii Jiului, fortati de saracia in care traiesc, ajung sa fie unicii intretinatori ai unor familii destramate.