Înapoi la listarea arhivei

25 Septembrie 2013 - Podurile de peste Jiul de Vest

Articole de acelasi autor Chestiunea nu-i deloc noua si se cunoaste la fix la nivelul superior al administratiei publice locale din Vulcan.

25 Septembrie 2013 - Muzeul Civilizatiei Dacice si Romane Deva a fost acreditat

Prin ordin emis de ministrul Culturii, Muzeul Civilizatiei Dacice si Romane Deva (MCDR) a primit acreditarea, numarandu-se acum pe lista celor 49 de institutii muzeale acreditate din Romania,

25 Septembrie 2013 - Consilier local exclus din PNL

Liberalii din Petrila au decis excluderea din randul formatiunii a unui consilier local, pentru deservicii aduse organizatiei.

25 Septembrie 2013 - Renaste Corvinul? Fanii vor sa readuca echipa in prim-plan, dupa modelul timisorean

Trec la fapte. Suporterii hunedoreni iau atitudine si vor sa readuca la viata echipa de suflet

25 Septembrie 2013 - DSP a finalizat analizele in cazul bebelusilor morti in spitalul din Hunedoara

Rezultatele analizelor de laborator, efectuate de Directia de Sanatate Publica Hunedoara, in cazul mortii celor doi bebelusi in maternitatea spitalului din Hunedoara, nu au indicat o infectie

25 Septembrie 2013 - Criminalul de la Castau ramane in arest

Tanarul de 21 de ani, acuzat ca a ucis, a violat si a talharit o femeie, luna trecuta, va ramane in arest pentru inca 30 de zile.

25 Septembrie 2013 - Director nou la Colegiul Tehnic Agricol din Geoagiu

Inceputul lunii curente a adus schimbarea mai multor directori ai scolilor hunedorene. Este si cazul Colegiului Tehnic Agricol "Alexandru Borza" din Geoagiu, la carma caruia a venit profesorul Marius

25 Septembrie 2013 - Absolventii au sansa la munca

Tinerii absolventi au sansa de a-si gasi un job, la sfarsitul acestei saptamani, in cadrul Bursei Locurilor de Munca pentru Absolventi. Castigati vor fi si angajatorii, acestia primind subventii.

25 Septembrie 2013 - Afacerist lasat de politisti sa conduca fara permis

Doi politisti din Uricani sunt cercetati de superiori, pentru ca ar fi ingaduit ca un om de afaceri din oras sa circule cu autoturismul, desi nu mai avea acest drept.

25 Septembrie 2013 - Spitalul Hunedoara are directori plini

Ieri, la Spitalul din municipiul Hunedoara, au avut loc concursurile pentru ocuparea functiilor de director medical, director economic si director ingrijiri.

25 Septembrie 2013 - Taxele si impozitele, aproape de scadenta

Devenii care inca nu si-au achitat impozitele si taxele locale pentru anul in curs mai au la dispozitie cateva zile pentru a plati fara a li se adauga majorari.

25 Septembrie 2013 - Jiul asteapta bani de la Steaua

Luna aceasta in contul echipei de fotbal Jiul Petrosani va trebui sa intre o suma frumusica de bani de la Steaua Bucuresti.

25 Septembrie 2013 - In judetul Hunedoara / Festival Renascentist

Un Festival Renascentist va debuta joi la Hunedoara.