Înapoi la listarea arhivei

20 Decembrie 2013 - Arestat pentru tentativa de talharie

Joi, politistii Biroului de Investigatii Criminale Deva l-au depistat, in urma unei actiuni care a avut loc pe raza municipiului Deva, pe Andrei-Raul Colda, de 24 de ani, din comuna Soimus, despre

20 Decembrie 2013 - Decizie definitiva: Inchisoare pentru fostii sefi ai Minei Petrila

Fostii sefi ai Minei Petrila vor face inchisoare pentru moartea celor 13 mineri si salvatori in celed oua explozii consecutive din noiembrie 2008.

20 Decembrie 2013 - Liga a IV-a a mai bifat un an nereusit

Retrospectiva 2013

20 Decembrie 2013 - Ansamblul Datina si pitaraii din Iscroni / Au colindat la birouri de boieri judeteni

Articole de acelasi autor Ieri, vicepresedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Tiberiu Balint, a fost colindat la sediul de la Petrosani de un alai frumos de colindatori, care l-au impresionat.

20 Decembrie 2013 - CJAS Hunedoara incheie anul cu rezultate nesperat de bune si mult optimism

Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Hunedoara trage linie la finalul unui an greu, inceput cu multe emotii, dar care s-a sfarsit cat se poate de optimist.

20 Decembrie 2013 - Mos Craciun vine mai repede pentru micii fotbalisti ai judetului

Cu trei zile inaintea ajunului Craciunului, la Simeria, in sala de sport a Scolii Generale Nr. 2, 12 echipe de micuti fotbalisti din judet si din afara lui se intrec pentru trofeele puse in joc la

20 Decembrie 2013 - Bilant foarte bun pentru CJAS Hunedoara

Anul 2013 a fost unul bun pentru Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Hunedoara, bugetul total fiind unul destul de generos. Desi anul nu a inceput intr-un mod pozitiv, datoriile fiind mari, pana

20 Decembrie 2013 - 10 ani de puscarie pentru violatorul fetitei de cinci ani

Hunedoreanul care nu si-a putut stapani pornirile sexuale si a distrus viata unei fetite de cinci ani, violand-o in mod repetat, a fost condamnat.

20 Decembrie 2013 - Brazi confiscati si amenzi usturatoare

O serie controale ale politistilor hunedoreni au prins in ofsaid pe mai multi vanzatori de brazi de Craciun, unii dintre ei alegandu-se cu marfa confiscata, dar si cu amenzi contraventionale.

20 Decembrie 2013 - Salonul Artelor Vizuale Hunedorene

Vineri, 20 decembrie, la ora 17,00, la Galeria de Arta Forma din Deva va va avea loc deschiderea

20 Decembrie 2013 - Centrul Integrat Judetean de Interventie intra in probe tehnice

Astazi, Centrul Integrat Judetean de Interventie Hunedoara, din Deva, este inaugurat pentru probe tehnice, la eveniment fiind prezente si oficialitati judetene. Realizat din fonduri europene,

20 Decembrie 2013 - Cat mai costa un batran?

Batranii care sunt gazduiti de Caminul pentru Persoanele Varstnice din Hunedoara au nevoie de 694 de lei pe luna, in medie, pentru cheltuielile necesare.

20 Decembrie 2013 - S-a dat liber pe inca trei tronsoane ale autostrazii Orastie-Sibiu

Cu o intarziere mai mare de jumatate de an, premierul Victor Ponta a inaugurat autostrada Orastie-Sibiu, ieri, avandu-l alaturi pe ministrul Dan Sova, locatia fiind la capatul tronsonului 4, in zona

20 Decembrie 2013 - Daruri de la social-democratii din Hunedoara

Joi, social-democratii din municipiul Hunedoara au facut fericiti 100 de copii, carora le-au oferit pachete cu daruri de sarbatori, cei mai multi dintre ei fiind din familii defavorizate.

20 Decembrie 2013 - Program special la taxe si impozite in Deva

Devenii care vor sa plateasca, in aceasta perioada, impozite sau taxe locale trebuie sa stie ca programul de incasari este unul special.

20 Decembrie 2013 - Fotbal-tenis / Portret de mare campioana

Anamaria Gherghel are 19 ani si este maestru emerit al sportului.