Articole despre "lacto agrar ferma vaidei"

Rezultatele 1 - 3 din 3 (0.325 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Ferma de vaci de la Vaidei

Vineri, 30 Martie 2012, ora 00:00

Ferma de vaci de la VaideiCalitatea are durabilitate in timp

"LACTO AGRAR", firma ce face parte din grupul de firme DN AGRAR cu sediul in Alba Iulia a preluat ferma de vaci de la Vaidei din judetul Hunedoara.

Principalul obiectiv este investitia in dezvoltare si extindere, atat in ceea ce priveste marirea numarului de vaci, cat si modernizarea fermei din punct de vedere al instalatiilor si echipamentelor necesare pentru producerea laptelui in cele mai bune conditii. Valoarea lucrarilor de modernizare si extindere a fermei de la Vaidei se ridica la 1,5 milioane de euro. Investitorul, concernul olandez DN AGRAR, isi aduce aportul in dezvoltare atat din punct de vedere financiar, cat si al experientei in agricultura si zootehnie. Astfel Olanda a ajuns la acest moment, dupa SUA, cel mai important exportator de produse agricole, desi are de sapte ori mai putin teren agricol decat Romania.

Genetica olandeza

La ferma se foloseste numai material seminal de inalta valoare genetica, toate vacile fiind de rasa Holstein Friza. Aceasta rasa s-a facut remarcata prin productia ridicata de lapte. Mai multe societati germane si olandeze au constituit DN AGRAR Group SRL si au inceput sa construiasca o ferma la Garbova de Sebes, judetul Alba. Ferma va avea patru grajduri cu 2.000 de vaci de lapte. Capitalul este preponderent olandez. In luna aprilie 2011 au venit primele 200 de vaci, iar acum detine un numar de peste 1.200 de exemplare. Compania cultiva in Garbova peste 3.000 de hectare de teren pentru ...

Business / stiri Business1511 vizite[ Servus Hunedoara ]

Ferma de la Vaidei

Joi, 19 Ianuarie 2012, ora 00:00

Ferma de la VaideiInvestitii in dezvoltare, extindere Si modernizare

Dupa parerile expertilor, in ceea ce priveste Romania si sansa unei dezvoltari reale, agricultura si zootehnia sunt considerate componentele principale ale unei relansari economice. Ferma din localitatea Vaidei, comuna Romos a fost preluata de catre "LACTO AGRAR", firma ce face parte din grupul de firme DN AGRAR cu sediul in Alba Iulia.

Principalul obiectiv al acestei firme este investitia in dezvoltare si extindere, atat in ceea ce priveste marirea numarului de vaci, cat si modernizarea fermei din punct de vedere al instalatiilor si echipamentelor necesare pentru producerea laptelui in cele mai bune conditii.

Tehnologie moderna, munca Si seriozitate

Valoarea lucrarilor de modernizare si extindere a fermei de la Vaidei se ridica la 1,5 milioane de euro. Astfel, de la preluarea fermei, cu un efectiv de animale de 600 capete, 550 vaci cu lapte, 50 juninci gestante, cu o productie de aproximativ 10.500 litri lapte pe zi si dupa marirea efectivului de vaci cu lapte, ajungand la 1.200 capete, s-a ajuns la performanta atingerii pragului de 25.000 litri lapte pe zi. La "Ferma Vaidei" putem vorbi de profesionalismul investitorului si al administratorului acestui mare proiect, incepand de la a gestiona valorificarea laptelui pana la operatiunile de achizitii si dezvoltare. Investitorul, concernul olandez DN AGRAR, isi aduce aportul in dezvoltare atat din punct de vedere financiar, cat si al experientei in agricultura si ...

Business / stiri Business1646 vizite[ Servus Hunedoara ]

Ferma de vaci de la Vaidei

Miercuri, 29 Februarie 2012, ora 00:00

Ferma de vaci de la VaideiModernizare Si extindere

Ferma de la Vaidei din judetul Hunedoara a fost preluata de catre "LACTO AGRAR", firma ce face parte din grupul de firme DN AGRAR cu sediul in Alba Iulia. Principalul obiectiv este investitia in dezvoltare si extindere, atat in ceea ce priveste marirea numarului de vaci, cat si modernizarea fermei din punct de vedere al instalatiilor si echipamentelor necesare pentru producerea laptelui in cele mai bune conditii. Valoarea lucrarilor de modernizare si extindere a fermei de la Vaidei se ridica la 1,5 milioane de euro. Astfel, de la preluarea fermei, cu un efectiv de animale de 600 de capete, 550 de vaci cu lapte, 50 juninci gestante, cu o productie de aproximativ 10.500 litri lapte pe zi si dupa marirea efectivului de vaci cu lapte, ajungand la 1.200 capete, s-a ajuns la performanta atingerii pragului de 25.000 litri lapte pe zi. La ferma de la Vaidei putem vorbi de profesionalismul investitorului si al administratorului acestui mare proiect, incepand de la a gestiona valorificarea laptelui pana la operatiunile de achizitii si dezvoltare. Investitorul, concernul olandez DN AGRAR, isi aduce aportul in dezvoltare atat din punct de vedere financiar, cat si al experientei in agricultura si zootehnie. Astfel Olanda a ajuns la acest moment, dupa SUA, cel mai important exportator de produse agricole, desi are de sapte ori mai putin teren agricol decat Romania.

Munca, seriozitate Si planuri de viitor

Ferma de vaci de la Vaidei a fost preluata, ...

Business / stiri Business1868 vizite[ Servus Hunedoara ]


Cele mai citite stiri
Unde se afla focarele de coronavirus in judetul Hunedoara
Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica a Judetului Hunedoara au publicat luni, un raport cu ...
Pogocsan si Ilies, viceprimarii Devei
Sorina Popa Municipiul Deva va avea un viceprimar de la UDMR, Ferdinand Pogocsan (foto stanga) si ...
Vai de capul nostru! Covidul incepe sa faca ravagii in judet!
Adriana Nastase Un numar de 19 focare de Covid au fost declarate in judetul Hunedoara, iar 66 de ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor