Cinci formații au promovat azi în liga a doua: Corvinul, CSM Reșița și Ceahlăul Piatra-Neamț, printre echipele care au urcat

Miercuri, 07 Iunie 2023, ora 20:21
2579 citiri
Cinci formații au promovat azi în liga a doua: Corvinul, CSM Reșița și Ceahlăul Piatra-Neamț, printre echipele care au urcat
Corvinul Hunedoara

Azi a abut loc returul barajelor de promovare în Liga 2 Casa Pariurilor. CSM Reșița, Corvinul Hunedoara, CSM Alexandria, Arsenal Tunari și Ceahlăul Piatra Neamț au obținut promovarea.

CORVINUL HUNEDOARA – Unirea Ungheni 4-1 (3-1) (Garutti 4, Bradu 7, M. Coman 30, N. Pîrvulescu 65 / Astafei 27)

După ce și-a asigurat un avans considerabil în privința promovării prin victoria cu 2-0 din tur, Corvinul a sărbătorit cu peste 12.000 de fani alături promovarea în L2, consfințită după o partidă începută furtunos, 2-0 după primele 10 minute!

În ciuda unui gol marcat la 0-2, Ungheni nu a avut șanse reale de schimbat deznodământul promovării, Corvinul punctând din nou, apoi și după pauză, și încheind dubla manșă fără drept de apel.

CEAHLĂUL PIATRA NEAMȚ – Foresta Suceava 2-0 (0-0) (Al.Anton 29, Barb 96)

După o remiză albă pe terenul sucevenilor, peste 12.000 de fani au trăit cu sufletul la gură returul și s-au bucurat de o primă repriză în care Ceahlăul a reușit să deschidă scorul, iar portarul nemțenilor să pareze apoi un penalty în prelungiri.

Ceahlăul revine în L2, marcând și în finalul meciului, sub comanda experimentatului tehnician Cristi Pustai, într-o atmosferă care a amintit de vremurile când sub Pietricica se juca fotbal de prim eșalon.

CSM ALEXANDRIA – ACS Viitorul Dăești 4-1 (3-0) (Neicu 6, M. Stancu 25, C. Neagu 41, Cioablă 61 / Vl. Georgescu 50 autogol)

Orașul Alexandria revine în L2 după ce, în tur, CSM s-a impus cu 2-0 în partida amânată cu o zi din cauza ploii și disputată finalmente la Râmnicu Vâlcea, iar la retur gazdele au demarat în forță, conducând deja la pauză cu 3-0!

Cu 2.000 de teleormăneni în tribune, CSM Alexandria a trecut ușor și peste primul gol primit, restabilind diferența de după primele 45 de minute prin reușita lui Cioablă.

CSM REȘIȚA – CSM Deva 3-2 (3-1) (Gakou 11, Bărboianu 36 pen., Al. Negru 37 / Țoiu 24, Pencea 50)

Bănățenii au întors spectaculos în tur și au învins cu 3-2 în deplasare după ce în minutul 50 erau conduși cu 2-0, iar la retur, purtați de peste 8.000 de suporteri, au dublat victoria!

După deschidere de scor și egalare, Reșița a marcat de două ori în interval de câteva minute, iar promovarea a devenit evidentă în ciuda golului din minutul 50 prin care Deva s-a mai apropiat puțin.

CS TUNARI – Popești Leordeni 3-1 (3-0) (Cl. Herea 5, 17, 24 / Kaplan 93)

După ce a fost învinsă în tur, 1-2, scor stabilit încă de la pauza partidei, CS Tunari a început în forță returul și a fixat încă după 45 de minute un avans considerabil, prin hattrick-ul lui Claudiu Herea.

Deși în inferioritate numerică din minutul 48, Alexandru Gheorghe primind al doilea cartonaș galben și fiind eliminat, CS Tunari a conservat multă vreme avantajul și obține promovarea în L2 în fața a aproximativ 600 de suporteri, în ciuda golului de consolare marcat de oaspeți în prelungirile partidei.

Eveniment Quarterly Report

Moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu depusă de REPER. „Fără a apela la extremişti”
Moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu depusă de REPER. „Fără a apela la extremişti”
Reprezentanţii REPER au transmis joi, 21 septembrie, liderilor formaţiunilor parlamentare de opoziţie democratice textul unei moţiuni de cenzură intitulată „Guvernul Ciolacu-Faliment =...
George Simion a mers însoțit de susținători la sediul Autorității Electorale. Pretențiile liderului AUR cu privire la alegerile din 2024
George Simion a mers însoțit de susținători la sediul Autorității Electorale. Pretențiile liderului AUR cu privire la alegerile din 2024
Preşedintele AUR, deputatul George Simion, s-a deplasat, joi, 21 septembire, la sediul Autorităţii Electorale Permanente, alături de mai mulţi susţinători ai partidului, unde a anunţat că...
#deva, #csm resita, #ceahlaul, #Foresta, #arsenal tunari, #csm alexandria , #stiri fotbal