"Fabrica de Pian", concert caritabil la muzeul din Deva

   

Muzeul Civilizatiei Dacice si Romane Deva, cu sprijinul Consiliului Judetean Hunedoara, gazduieste marti, 3 decembrie 2019, incepand cu ora 18.00, concertul caritabil "Fabrica de Pian".
Evenimentul este organizat de Episcopia Devei si Hunedoarei si Scoala Gimnaziala "I.G. Duca" din Petrosani, cu scopul strangerii de fonduri pentru tinerii artisti ai Sectiei de Muzica din cadrul scolii mai sus amintite.

Scoala Gimnaziala "I.G. Duca" din Petrosani are o traditie de mai bine de 58 de ani. In tot acest timp, aceasta scoala a slefuit multe talente, unii dintre absolventi devenind profesori, la randul lor. Elevii talentati ai acestei scoli isi onoreaza profesorii si comunitatea, in fiecare an, cu diplomele pe care le obtin la concursurile nationale si internationale, dar si la olimpiadele de pian.

Proiectul "Fabrica de Pian" a fost demarat la Petrosani in 25 ianuarie 2019 si propune 36 de concerte, organizate lunar, prin care se doreste asezarea orasului Petrosani si a intregii comunitatii a Vaii Jiului, pe harta cultural-muzicala a Romaniei.

Concertul este unul caritabil, fondurile stranse vor servi la achizitionarea unui pian de concert pentru Sectia de Muzica a Scolii Gimnaziale "I.G. Duca" din Petrosani, precum si a unor pianine de studiu pentru salile de curs ale Sectiei de Muzica.

Accesul la concert este gratuit.
Joi, 28 Noiembrie 2019, ora 19:36
Sursa: Mesagerul Hunedorean

Mesagerul Hunedorean
Cele mai citite stiri
Ce s-a ales de calea ferata a Hunedoarei, pe care circulau trenurile cu mii de muncitori ai combinatului VIDEO
Calea ferata Hunedoara - Simeria a fost infiintata in 1884, iar pe ea circulau trenurile ce mii de ...
Situatie epidemiologica generala in judetul Hunedoara - 21 ianuarie 2021
Situatia epidemiologica generala si a focarelor, inregistrata in aceasta dimineata este ...
Si-a varsat nervii pe taximetrist
Un inginer si un taximetrist au fost protagonistii incidentului in urma caruia primul s-a ales cu o ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor