Numirea echipei manageriale a spitalului devean, in pixul lui Bobora

   

Sorina Popa
Ieri, joi, Biroul de presa al prefecturii a transmis un comunicat, referitor la numirea echipei manageriale la Spitalul Judetean de Urgenta Deva. Asta, dupa ce a fost publicata in Monitorul Oficial hotararea Parlamentului pentru incuviintarea Starii de alerta.

Prefectul multumeste personalului medical

"La Anexa nr. 1 a Hotararii Guvernului s-a introdus un nou articol, cu urmatorul cuprins: Autoritatile publice locale, pentru unitatile sanitare din subordine, exercita atributia de numire, suspendare si eliberare din functie a persoanelor care ocupa functii de conducere in cadrul acestor unitati in conditiile legii. In acest context, la Spitalul Judetean de Urgenta Deva, numirea unei noi echipe de conducere va fi facuta de Consiliul Judetean Hunedoara, in calitate de autoritate publica locala, in a carui subordine se afla unitatea medicala hunedoreana. Prefectul judetului Hunedoara, Vasilica Poteca, multumeste atat actualei echipe manageriale, cat si intregului corp medical, pentru profesionalism si implicare in munca depusa pentru ca Spitalul Judetean de Urgenta sa poata functiona in conditii normale si corespunzatoare unui act medical de calitate", se arata in comunicatul respectiv.

Analizam, analizam

Asadar, asa cum MESAGERUL HUNEDOREAN a anuntat deja, presedintele Consiliului Judetean va trebui sa dea un nou ordin, pentru numirea managerului si a directorului medical la unitatea deveana. L-am intrebat pe Mircea Bobora (foto) cand va face acest lucru? "Nu ne grabim cu numirea echipei manageriale la Spitalul Judetean de Urgenta Deva. Vom face mai intai o analiza a situatiei de acolo, iar apoi, probabil saptamana viitoare voi da ordinul de numire", a declarat seful CJ Hunedoara, Mircea Bobora, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

Ordin revocat

Presedintele Consiliului Judetean spunea in urma cu doua zile ca tot ce se intampla legat de cine demite, cine numeste sefii la spitalul din Deva "este o adevarata bulibaseala. Mai rea decat pandemia". Seful CJ a mai dat un ordin de numire a managerului si directorului medical, Emil Stoica si respectiv Rodica Avram, saptamana trecuta, dupa ce Legea starii de alerta a fost votata, insa a fost nevoit sa-l revoce. Asta, deoarece ministrul Sanatatii a facut propria nominalizare a echipei manageriale Glodean-Blendea. Deci, ca la noi, la nimeni. Si, uite asa, am tot schimbat la manageri, am avut si militari. Acum sa vedem daca cei propusi sa preia conducerea spitalului vor mai fi de acord. Sau presedintele Bobora trebuie sa se gandeasca la alte nume.
Joi, 21 Mai 2020, ora 23:37
Sursa: Mesagerul Hunedorean

Mesagerul Hunedorean
Cele mai citite stiri
Cum s-a lucrat la noua magistrala feroviara Simeria - Gurasada
Asocierea FCC - ASTALDI a prezentat un bilant al lucrarilor de modernizare a infrastructurii ...
Conducerea Inspectoratului Scolar, reinnoita
Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean este noua, dar nu in intregime. Stim ca inspectorul ...
Politistul Florin Bolosin, trecut in rezerva. Ce spune despre munca in Politie
Florin Bolosin, politistul care a adoptat doi copii si a incercat sa infieze un prunc aruncat de ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor