Orasul cu un numar record de cetateni de onoare. Revolta primarului care a oferit distinctiile: "Dam prea usor acest titlu"

Sursa: Adevarul
Luni, 30 Aprilie 2018, ora 14:06
142 citiri
Municipiul Petrosani se mandreste cu un numar impresionant de cetateni de onoare, insa ultimul "candidat" la acest titlu a fost refuzat de autoritati. Primarul sustine ca doreste sa "inaspreasca" criteriile care stau la baza acordarii titlului onorific. Consilierii locali din Petrosani si-au dat seama ca municipiul a ajuns la o cifra record de cetateni de onoare, astfel ca au refuzat ultima propunere, de a-i acorda titlul de cetatean de onoare sefului Directiei Sanitar Veterinare, Octavian ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Pompierii petrosaneni au eliberat strazi si trotuare, in urma vremii rele
Pompierii Detasamentelui din Petrosani au intervenit, in aceasta dimineata, pentru segmentarea si ...
Dinamita a spart coalitia la Bucuresti
Acum mai putin de o luna am scris articolul "In spatele usii Primariei Capitalei se afla dinamita", ...
Companiile PPC din Romania isi dezvaluie noua identitate de brand
Grupul de companii PPC din Romania a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcand astfel ...