Peste 20 de fotografi isi prezinta lucrarile, la MCDR Deva, in cadrul Salonului de iarna

   

Muzeul Civilizatiei Dacice si Romane Deva, cu sprijinul Consiliului Judetean Hunedoara, va invita astazi, incepand cu ora 17:00, la un eveniment strans legat de cea de-a treia editie a Salonului de Iarna al artistilor fotografi hunedoreni, intitulat Obiectiv / Subiectiv. Salonul a fost organizat de catre Asociatia Artistilor Fotografi Hunedoreni (AAFH), in colaborare cu Muzeul Civilizatiei Dacice si Romane Deva, fiind o actiune derulata sub patronajul Asociatiei Artistilor Fotografi din Romania (AAFR), si a fost vernisat in data de 18 decembrie 2019.
In cadrul expozitiei prezinta lucrari Ovidiu Ratiu, Grigore Roibu, Adrian Stoica, Alexandru Popa, Andrei Rosetti, Francisc Nemeth, Marius Isfan, Mihai Panaitescu, Cristian Rus, Calin Corpaciu, Cristian Resiga, Edvina Kasler, Gabriel Padurean, Nicolae Oprea, Radu Muntean, Vasile Sarb, Horea Preja, Ioan Todor, Iulian Solda, Daniel I. Iancu, Adrian Sopincean, Gabriel Hordea, Alexandru Cozma. Obiectiv / Subiectiv mai poate fi inca vizitat.

"Muzeul Civilizatiei Dacice si Romane Deva s-a preocupat de-a lungul timpului sa promoveze artele contemporane. In aceasta categorie intra si fotografia. Ne bucuram sa colaboram cu AAFH si sa ii sprijinim, la fel cum sprijinim si alte asociatii care contribuie la intelegerea si distribuirea artei, culturii si stiintei", a declarat la vernisaj Liliana Esolas, managerul Muzeului Civilizatiei Dacice si Romane.

Grigore Roibu: "Marcam inchiderea "

De aceasta data, programul evenimentului ("finisajului" expozitiei) cuprinde doua momente importante: lansarea catalogului, editat in memoria lui Ovidiu Ratiu, care prezinta autorii lucrarilor din expozitie, publicatie pe care o vor primi gratuit toti participantii la eveniment, si o proiectie a lucrarilor membrilor AAFH, fotografii ce au fost premiate, acceptate in saloane nationale si internationale sau publicate pe site-uri de prestigiu din lume, facand astfel cunoscuta munca fotografilor hunedoreni.

"Marcam inchiderea "Salonul de iarna", care este cel mai important eveniment fotografic din agenda culturala a orasului de la poalele cetatii, cu o intalnire cu fotografia la muzeu. Cu aceasta ocazie toti cei care vor fi prezenti la acest eveniment vor vedea si asculta povestile, spuse chiar de autorii acestora, povesti care stau in spatele celor mai spectaculoase fotografii realizate si apreciate de cele importante nume in domeniul imaginii", declara presedintele AAFH, Grigore Roibu.
Miercuri, 22 Ianuarie 2020, ora 05:02
Sursa: Servus Hunedoara

Servus Hunedoara
Cele mai citite stiri
Ce s-a ales de calea ferata a Hunedoarei, pe care circulau trenurile cu mii de muncitori ai combinatului VIDEO
Calea ferata Hunedoara - Simeria a fost infiintata in 1884, iar pe ea circulau trenurile ce mii de ...
Situatie epidemiologica generala in judetul Hunedoara - 21 ianuarie 2021
Situatia epidemiologica generala si a focarelor, inregistrata in aceasta dimineata este ...
Si-a varsat nervii pe taximetrist
Un inginer si un taximetrist au fost protagonistii incidentului in urma caruia primul s-a ales cu o ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor