Se tulbura apele si in filiala hunedoreana a Pro Romania

   

Sorina Popa
Dupa scandalurile si demisiile de la nivel central si din alte organizatii locale, tensiunea si acuzatiile si-au facut aparitia si in organizatia judeteana Hunedoara a Pro Romania! Marius Sanfirisca (foto), membru fondator si coordonator al organizatiei judetene, este nemultumit de modul in care se face politica la Pro Romania Hunedoara.

Sedinte nestatutare?

"Pe fondul mai multor jigniri facute de un coleg la adresa mea intr-o sedinta nestatutara, desfasurata exact ca sedintele de partid de dinainte de '89, am fost instiintat ca nu mai sunt tolerat de catre conducerea centrala a partidului si in aceeasi masura nici de activul partidului din intregul judet. OK... domnule primar Emil Risteiu (membru PSD si la aceasta ora), va urez succes in cariera politica", a scris Sanfirisca pe pagina sa de Facebook.

Contactat de MESAGERUL HUNEDOREAN, Marius Sanfirisca a spus ca inca nu a demisionat din Pro Romania, dar se gandeste sa o faca. "Oricum nu mai avem secretariat la organizatia judeteana de partid si nu am unde sa las demisia mea. Vom vedea si eu si alti colegi incotro se indreapta lucrurile si vom lua o decizie. Visul lui Emil Risteiu este sa fie el presedinte al organizatiei judetene si sa conduca singur. A facut sedinte nestatutare, ceea ce nu este normal. Am mai plecat dintr-un partid unde se faceau sedinte nestatutare. La ultima sedinta, primarul Emil Risteiu a dat cu pumnul in masa si a spus ca nu mai sunt tolerat, eu si alti membri, in partid, de catre conducerea centrala. Risteiu nu se bazeaza pe realitate in constructia Pro Romania in judet", a afirmat Marius Sanfirisca. Acesta este un apropiat al lui Daniel Constantin, care a parasit Pro Romania si a batut palma cu liberalii.

A fost exclus din PSD

Contactat, primarul Simeriei, Emil Risteiu, a declarat ca nu vrea sa comenteze acuzatiile lui Sanfirisca. "Marius Sanfirisca nu a fost dat afara din partid, pentru ca noi nu avem in statut excluderea membrilor. El poate pleca doar cu demisie. Deocamdata, el a membru de-al nostru", a spus Risteiu. De asemenea, acesta a precizat ca nu mai este membru PSD, deoarece a fost dat afara din PSD, dupa ce a anuntat ca se va inscrie in partidul lui Ponta. El nu putea sa demisioneze din PSD, deoarece isi pierdea postul de primar, potrivit legii. Excluderea din partid ii permite, insa, sa-si pastreze functia de primar.

Sambata, va avea loc o sedinta a celor de la Pro Romania Hunedoara, unde se vor limpezi, probabil, apele. In sensul ca, fie nemultumitii pleaca din partid, fie raman si se impaca cu primarul Emil Risteiu.
Marti, 03 Decembrie 2019, ora 19:37
Sursa: Mesagerul Hunedorean

Mesagerul Hunedorean
Cele mai citite stiri
Tragedie la terasa unui bar din Hunedoara
Un barbat de 55 de ani, din Hunedoara, a murit in fata unei terase din zona Pietei Obor, la scurt ...
Avarie la magistrala de apa calda Mintia - Deva
Vineri seara, o avarie la magistrala de alimentare cu apa calda a Devei, de la Termocentrala Mintia, ...
BREAKING NEWS. Avarie la magistrala de termoficare Mintia - Deva!
In urma cu putin timp, pe magistrala principala Mintia - Deva, de alimentare cu agent termic, s-a ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor