Situatia infectiilor cu Covid-19 in judet si la nivel national, in 22 mai 2020

   

De la inceputul monitorizarii, si pana vineri, 22 mai, in judetul Hunedoara 629 de persoane au fost confirmate pozitiv cu coronavirus. Din acestea 69 de persoane au decedat, iar 479 s-au vindecat. In carantina se afla 125 de persoane, iar 1266 au iesit din carantina. In izolare se afla 774 de persoane si 7.518 au iesit din izolare.
Politistii hunedoreni au actionat in sistem integrat alaturi de alaturi de jandarmi, militari, politisti locali si alte forte ale M.A.I. Acestia au fost prezenti in teren pentru prevenirea si combaterea criminalitatii si pentru a se asigura ca cetatenii respecta prevederile Ordonantelor Militare.

Pana vineri, 22 mai, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 17.712 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 10.777 au fost declarate vindecate si externate.

Totodata, pana acum, 1159 persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19, internate in spitale din Dolj, Bucuresti, Iasi, Suceava, Arad, Bacau, Timis, Cluj, Neamt, Hunedoara, Constanta, Satu Mare, Sibiu, Ialomita, Bistrita-Nasaud, Covasna, Dambovita, Vrancea, Galati, Caras-Severin, Mures, Giurgiu, Bihor, Arges, Vaslui, Botosani, Alba, Salaj, Brasov, Mehedinti, Teleorman, Gorj, Prahova, Valcea, Calarasi, Maramures si Olt, au decedat.

De la ultima informare transmisa de Grupul de Comunicare Strategica, au fost inregistrate alte 127 de noi cazuri de imbolnaviri. La ATI, in acest moment, sunt internati 200 pacienti.

La nivel national, in carantina institutionalizata sunt 8.968 de persoane. Alte 48.643 persoane sunt in izolare la domiciliu si se afla sub monitorizare medicala. Pana la aceasta data, la nivel national, au fost prelucrate 352.647 de teste. (Biroul de presa al Prefecturii Hunedoara)
Vineri, 22 Mai 2020, ora 16:37
Sursa: Mesagerul Hunedorean

Mesagerul Hunedorean
Cele mai citite stiri
Cum s-a lucrat la noua magistrala feroviara Simeria - Gurasada
Asocierea FCC - ASTALDI a prezentat un bilant al lucrarilor de modernizare a infrastructurii ...
Conducerea Inspectoratului Scolar, reinnoita
Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean este noua, dar nu in intregime. Stim ca inspectorul ...
Politistul Florin Bolosin, trecut in rezerva. Ce spune despre munca in Politie
Florin Bolosin, politistul care a adoptat doi copii si a incercat sa infieze un prunc aruncat de ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor