Urmarit international pentru crima in Spania, prins de politistii hunedoreni

   

Un barbat, urmarit international pentru comiterea unei crime in Spania a fost prins de politistii hunedoreni in Uricani.
In cursul zilei de ieri, politistii Serviciului de Investigatii Criminale, in colaborare cu cei ai Politiei Orasului Uricani au depistat, in urma unei actiuni, un barbat de 39 de ani, din Uricani, fata de care, in data de 21.05.2020, autoritatile judiciare spaniole au emis un mandat european de arestare.

Barbatul este cercetat pentru savarsirea infractiunilor de omor si tentativa de omor, fapte savarsite in luna noiembrie 2019, in localitatea Marbella din Spania. "Fapta de omor a fost comisa asupra unui cetatean marocan, prin impuscare cu o arma de foc, iar fapta de tentativa de omor a fost comisa cu aceeasi arma de foc prin impuscarea unui alt barbat, tot marocan, caruia i-a fost pusa viata in pericol prin leziunile cauzate. Actiunea de ieri a beneficiat de sprijinul luptatorilor Serviciului Actiuni Speciale din cadrul IPJ Hunedoara", a declarat comisarul sef Bogdan Nitu, purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara.

Barbatul a fost prezentat magistratilor Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia si ulterior Curtii de Apel Alba Iulia, care a emis, pe numele sau, mandat provizoriu de arestare preventiva pentru 15 zile, in vederea extradarii catre autoritatile spaniole. Barbatul era urmarit national si international din data 21mai 2020, faptele fiind inregistrate initial de politistii spanioli cu autor necunoscut. El a fost escortat si depus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Hunedoara.
(Mircea Crivat)

https://www.mesagerulhunedorean.ro/wp-content/uploads/2020/05/VIDEO-2020-05-23-11-03-03.mp4
Sambata, 23 Mai 2020, ora 16:37
Sursa: Mesagerul Hunedorean

Mesagerul Hunedorean
Cele mai citite stiri
Cum s-a lucrat la noua magistrala feroviara Simeria - Gurasada
Asocierea FCC - ASTALDI a prezentat un bilant al lucrarilor de modernizare a infrastructurii ...
Conducerea Inspectoratului Scolar, reinnoita
Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean este noua, dar nu in intregime. Stim ca inspectorul ...
Politistul Florin Bolosin, trecut in rezerva. Ce spune despre munca in Politie
Florin Bolosin, politistul care a adoptat doi copii si a incercat sa infieze un prunc aruncat de ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor