5 aparate electronice care îți fac viața mai ușoară

Advertorial
Marti, 31 Ianuarie 2023, ora 18:56
4137 citiri
5 aparate electronice care îți fac viața mai ușoară
FOTO: freepik.com

Îți dorești să ai o casă confortabilă și primitoare, în care tu și familia ta să petreceți cât mai mult timp de calitate? Iată ce aparate electronice ți-ar putea îndeplini acest vis și cum anume ți-ar face ele viața mai ușoară.

A trăi în vremurile moderne este o binecuvântare în multe privințe. Când privim în urmă la felul în care au trăit strămoșii noștri, cu siguranță ne simțim recunoscători pentru numeroasele inovații tehnologice.

Printre invențiile de care beneficiem azi și care, cu siguranță, ne fac viața mult mai ușoară regăsim centralele termice, purificatoarele de aer, uscătoarele de rufe, mașinile de spălat vase și hotele.

Centrala termică oferă confort locuinței tale

Centrala termică nu poate lipsi dintr-o casă modernă. Ea este un aparat ce oferă un confort sporit casei tale, atât pe timpul iernii, cât și pe timpul verii. Datorită tehnologiilor de înaltă clasă de care dispun, aceste electrocasnice mari oferă echilibrul perfect între confortul termic și eficiență. În plus, ele vin cu o multitudine de funcții care facilitează utilizarea și accesibilitatea. Mai mult, există acum pe piață o multitudine de modele din care poți alege, astfel încât să se integreze perfect în bucătăria ta.

Aer curat la tine acasă cu purificatorul de aer

Aerul din locuințe poate fi de până la cinci ori mai poluat decât cel din exterior. Iată, așadar, de ce ar fi indicat să ai în casa ta un purificator de aer. Un astfel de aparat este de mare folos și celor care suferă de alergii, dar și celor care se confruntă cu probleme respiratorii. În plus, purificatorul înlătură bacteriile, polenul și alergenii. Iar dacă ai o problemă cu fumul de țigară, atunci acest aparat electronic este ideal.

Uscătorul de rufe, util pentru a scăpa de excesul de umiditate

Cel mai de temut „dușman” al multor locuințe, în special dacă vorbim despre apartamentele de bloc, este umiditatea. În special iarna, când hainele spălate se usucă destul de greu, iar balconul fie este închis, fie nu este suficient de încăpător. Așa că, o soluție excelentă ar fi achiziționarea unui uscător de rufe. Pe lângă faptul că te scapă de problema menționată mai sus, acest aparat reduce semnificativ timpul de uscare a hainelor, le dezinfectează, iar în funcție de programul ales, te poate scăpa și de „călcat”.

Hota, soluția ideală pentru a scăpa de mirosul de mâncare

Și hota este un aparat care îmbunătățește calitatea aerului din casă. Ea te ajută să elimini fumul, grăsimile, aburii și mirosurile din bucătărie. În plus, hota te va ajuta să menții un mediu mai răcoros, cu un nivel optim de umiditate. Ca să nu mai vorbim de faptul că ventilarea bucătăriei înseamnă automat și folosirea mai redusă a aerului condiționat sau a dezumidificatorului.

Mașina de spălat vase te ajută să economisești timp și energie

Și nu doar timp și energie economisești dacă ai o mașină de spălat vase. Economisești și apă și curent. Da, ai auzit bine. O demonstrează studiile făcute la Universitatea din Bonn, care spun că o mașină de spălat vase economisește de peste opt ori mai multă apă, consumă de două ori mai puțină energie electrică și salvează 10 zile din timpul tău. În plus, igienizarea este mult mai eficientă, mașina de spălat vase încălzind apa la 60-70 de grade Celsius.

Așadar, odată ce dispui de aceste aparate electronice, timpul petrecut în familie și confortul casei tale se vor îmbunătăți simțitor.

Sursă foto: freepik.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Statele Unite nu renunță la programul de supraveghere electronică a cetățenilor străini, aflați chiar și pe teritoriul altei țări
Statele Unite nu renunță la programul de supraveghere electronică a cetățenilor străini, aflați chiar și pe teritoriul altei țări
Camera Reprezentanţilor Statelor Unite a aprobat vineri prelungirea unui sistem internaţional de supraveghere electronică, foarte utilizat de serviciile americane de informaţii, dar criticat de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#dezumidificator, #aparate electronice, #electronice , #stiri life style