Diana Șoșoacă susține că principiile au împiedicat-o să participe la revelionul organizat de RTV. „Eu lupt impotriva plandemiei și mascaradei”

Marti, 04 Ianuarie 2022, ora 10:17
9520 citiri
Diana Șoșoacă susține că principiile au împiedicat-o să participe la revelionul organizat de RTV. „Eu lupt impotriva plandemiei și mascaradei”
Senatoarea Diana Șoșoacă FOTO Facebook/ Diana Iovanovici Șoșoacă- Oficial

Senatoarea Diana Șoșoacă a scris pe Facebook că a fost invitată la revelionul filmat pentru televiziunea România TV, însă a refuzat invitația.

Șoșoacă spune că i s-a impus testarea pentru COVID-19 pentru participare și a refuzat să se testeze.

„Ma bucur din suflet ca am refuzat sa particip la o asemenea tradare națională!”

1. Mi s-a impus testare: adică eu lupt impotriva plandemiei și mascaradei, impotriva testarii care nu testează nimic, decât pompează bani în buzunarele politicienilor, și eu sa accept testarea ca să particip la o emisiune pt distracție la TV?

2. Nu sunt artista! Eu sunt Avocat, Senator al României si demnitatea funcției iti impune anumite limite. Ce au ales alții, este fix problema lor si punctul lor de vedere.

3. Lupt impotriva unor specimene politice care au furat și înstrăinat bogățiile tarii, au desființat industria și agricultura, zootehnia, etc, lupt impotriva unor mizerii care calcă în picioare Constituția si drepturile si libertatile cetățenesti și sa aplic dubla măsura?????? Sa ma cert cu ei și sa le fac plângeri penale, pentru apărarea Poporului român, ca mai apoi sa dansez cu ei și sa rad????? Adică sa îmi trădez principiile și lupta? Și, mai ales, Poporul român?

Cum au putut alții? Este fix treaba lor si imaginea lor în fata voastră!”, a scris Diana Șoșoacă pe Facebook.

Senatoarea Diana Șoșoacă este recunoscută pentru pozițiile sale anti-pandemie, inclusiv în Parlament.

Senatoarea independentă Diana Șoșoacă a comis un nou derapaj pe Facebook după ce le-a transmis susținătorilor că s-a dat „adunarea de război”. În urmă cu o săptămână, câteva sute de protestatari AUR au forțat intrarea în curtea Parlamentului și au încercat să intre în clădire.

„Ajunge! Sunați adunarea de război! Am păzit o singură lege: să nu ne plecăm genunchii niciodată! în fața nimănui! Libertatea poporului român nu se negociază! Poporul unit învinge!”, a scris Șoșoacă pe Facebook.

Senatoarea a publicat și un clip din filmul „Burebista”.

Mesajul lui Șoșoacă vine în contextul în care săptămâna trecută câteva sute de susținători AUR au intrat în curtea Parlamentului și au forțat intrarea în Senat. Manifestanții au protestat împotriva introducerii obligativității certificatului verde la locul de muncă după ce partidul AUR le-a transmis, în mod eronat, că inițiativa s-ar fi votat în ziua respectivă.

Protestatarii au fost opriți până la urmă de către jandarmi, care au făcut apel la calm.

Totodată, Diana Șoșiacă mai este implicată într-un alt scandal fiind cercetată de Parchetul General după incidentele care au avut loc la cabinetul său de avocatură. Șoșoacă este acuzată de vătămare corporală și lipsire de lilbertate de către o echipă de jurnaliști italieni care venise să îi ia un interviu.

În scandal a intervenit chiar și Guvernul care a transmis un comunicat de presă.

„Guvernul Romaniei condamna cu fermitate orice actiune de intimidare a jurnalistilor sau de obstructionare a dreptului la libera informare a cetatenilor. Libertatea de exprimare, dreptul la opinie si accesul la informatii sunt garantii ale unei democratii consolidate si ale functionarii statului de drept.

Premierul Nicolae-Ionel Ciuca considera inacceptabil acest incident si respinge categoric manifestarea diferentelor de opinii prin violenta. Prim-ministrul Romaniei este preocupat de acest caz, care trebuie clarificat in regim de urgenta de institutiile abilitate ale statului”, se arată în poziția oficială a Guvernului României.

Citește și:
Șoșoacă a ajuns ”vedetă” în presa din Ucraina: ”Crede că românii nu primesc educație în limba maternă și își pierd cultura”
Șoșoacă a ajuns ”vedetă” în presa din Ucraina: ”Crede că românii nu primesc educație în limba maternă și își pierd cultura”
Senatoarea Diana Șoșoacă a intrat în atenția presei de la Kiev, după declarațiile privind anexarea unor teritorii care au aparținut în trecut României. Publicația FOCUS îi dedică un...
Șoșoacă folosește retorica Rusiei după ce Ucraina a anunțat sancțiuni împotriva sa: „Mă amenință cu moartea. Stat abuziv și fascist”
Șoșoacă folosește retorica Rusiei după ce Ucraina a anunțat sancțiuni împotriva sa: „Mă amenință cu moartea. Stat abuziv și fascist”
Senatoarea independentă Diana Șoșoacă a reacționat aberant după ce Ucraina a anunțat sancțiuni la adresa sa ca urmare a proiectelui de lege depuse de senatoare pentru anexarea unor...
#Diana Sosoaca, #Revelion, #RTV, #test COVID , #Stiri Diana Sosoaca
Comentarii