Diana Șoșoacă are o părere despre scandalul politic al momentului: "Vine de la Ciucă, pe care mulți îl vor premier"

Vineri, 13 August 2021, ora 13:05
4803 citiri
Diana Șoșoacă are o părere despre scandalul politic al momentului: "Vine de la Ciucă, pe care mulți îl vor premier"

Senatorul Diana Șoșoacă susține că scandalul pornit de la arestarea premierului Florin Cîțu în urmă cu 20 de ani în SUA, ar fi fost stârnit la comanda ministrului Apărării Nicolae Ciucă, „pe care mulți îl vor premier”.

„Daca era așa o bagatelă, de ce nu a trecut-o în niciuna dintre declarațiile sale. Din câte am discutat cu niște colegi, nu există, în privința acestei infracțiuni, instituția asta a iertării pe care o avem noi. Nu există reabilitare pentru această infracțiune.

Ceea ce înseamnă că această faptă încă există în cazier. De ce nu a declarat? Îmi dau seama de unde are acele halucinații, de când ne spunea ce bine o duc românii. Nu cred că e vorba doar de alcool și cred că ce scrie presa e adevărat.

Ieri l-am auzit că românii o duc așa de bine și că avem salarii de 3.000 de euro și au început să se înmulțească. Nu cred ca i-a facut-o Orban, cred că tot acest scandal vine de la domnul Ciucă. În luptele de acaparare a Pieței Victoria există niște așa-ziși domni revolutionari care îl vor pe Ciucă premier.

Sunt vreo 3 grupări, dintre care una, care e cea mai incisivă, îl vrea pe Ciucă premier. Există un personaj, venit din străinătate, care i-a cerut lui Iohannis să-l pună pe Ciucă premier. O să vedeți peste o săptămănă despre ce este vorba”, a declarat Diana Șoșoacă la Realitatea PLUS.

Florin Cîțu, prins băut la volan

Un document din martie 2000, apărut în presă miercuri, 11 august, arată că premierul Florin Cîțu a făcut două zile de închisoare în SUA pentru că a condus băut, în anul 2000, și că a primit o amendă de 1.000 de dolari. Premierul a recunoscut fapta.

”Acum 20 de ani a fost vorba de un DIY, conducere sub influenţa alcoolului. Am plătit amenda respectivă, una foarte mare. Am făcut o greşeală acum 20 de ani. E interesant că apare această informaţie acum când este competiţia internă în PNL”, a afirmat Florin Cîţu, întrebat, miercuri, 11 august, dacă a fost încarcerat două zile în SUA şi dacă a plătit o amendă.

Citeste si:
PSD&PNL: (ne)așteptatele compromisuri și simulări?
PSD&PNL: (ne)așteptatele compromisuri și simulări?
Noua construcție guvernamentală pare nu doar nepotrivită, ci și bolnavă. Generalul în rezervă Nicolae Ciucă, devenit premier și neobișnuit cu lectura, a citit cu greu schița programului...
Rareș Bogdan, atac la PSD: „Marcel Ciolacu a greșit discursurile. Am făcut sacrificii enorme, punându-ne la masă cu dușmanii noștri”
Rareș Bogdan, atac la PSD: „Marcel Ciolacu a greșit discursurile. Am făcut sacrificii enorme, punându-ne la masă cu dușmanii noștri”
Prim-vicepreședintele liberal Rareș Bogdan a declarat joi, 25 noiembrie, cu privire la discursul din parlament al liderului PSD, Marcel Ciolacu, care a criticat în termeni duri guvernul Cîțu,...