Ziare.com

O librarie de carte romaneasca a fost deschisa la Montreal

Duminica, 08 Martie 2009, ora 16:00

   

O librarie de carte romaneasca a fost deschisa la Montreal
Un fost jurnalist roman, plecat in Canada de 10 ani, a deschis la Montreal o librarie de carte romaneasca, dupa ce, in 2001 a lansat revista "Pagini Romanesti".

George Sava este initiatorul unui proiect editorial pentru romanii de peste ocean, un hebdomadar numit "Pagini romanesti", care a aparut in 2001, informeaza Adevarul, citand NewsIn.

La aceasta prima initiative s-a adaugat si o librarie numita tot "Pagini romanesti", care comercializeaza in Montreal carte romaneasca.

Publicatia saptamanala poate fi accesata si pe net, la www.paginiromanesti.com , acolo unde se poate gasi si continutul, detaliat pe domenii, al acestei librarii canadiene care comercializeaza doar carte romaneasca, la adresa www.cartiromanesti.ca.

Doritorii pot comanda pe acest site titluri de la cele mai importante edituri romanesti din tara, ca si muzica pe suport electronic, in special albume si compilatii interpretate de cei mai populari artisti romani de muzica usoaraa, populara, rock, folk, jazz.

Dintre autorii cautati de romanii din diaspora, patronul librariei mentioneaza autori contemporani, cum sunt Cartarescu, Plesu, Liiceanu, dar si autori romani consacrati ca Eliade, Cioran, Ionescu.
Harta alegerilor locale 2020. Lista cu toti candidatii la consiliile judetene si la primariile marilor orase din Romania

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5656 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Contemporan vs Consacrat

"patronul librariei mentioneaza autori contemporani, cum sunt Cartarescu, Plesu, Liiceanu, dar si autori romani consacrati ca Eliade, Cioran, Ionescu." ???

 

Minunat

Foarte sufletist George Sava

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor