120 de rromi, expulzati din Franta

Joi, 17 Iulie 2008, ora 12:25

   

120 de rromi, expulzati din Franta
120 de rromi au fost scosi cu politia, joi dimineata, dintr-o scoala dezafectata din Saint Etienne, Franta, unde stateau de peste un an.

Dintre acestia, numai 56 de rromi, dintre care 15 copii, au acceptat sa se intoarca de bunavoie in Romania, a informat Prefectura din Loire, transmite AFP.

Rromii au fost insotiti la aeroportul din Lyon de catre reprezentantii Agentiei Nationale pentru Primirea Strainilor si Migratie, iar de aici vor pleca spre Romania.

Evacuarea scolii s-a facut fara incidente si la actiune au participat sute de functionari de la prefectura, precum si politisti.

Cei care locuiau in vecinatatea scolii erau nemultumiti de zgomotul pe care il faceau ocupantii ilegali ai cladirii, a mai anuntat prefectura.


Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1542 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
unul dintre cei mai buni prieteni americani
rank 1
URGENT catre toti cei interesati: comunicati cu prima ambasada sua sau oficiu onu!
Situatia este exasperata! Drepturile omului sunt ignorate in "iuropa comunista" italiana. Singura solutie justa o poate oferi doar marele popor prieten american!

Sfatuiti pe toti napastuitii din italia, ca de altfel din toata "iuropa" comunista sa depuna grabnic o cerere de azil si emigrare pe urmatoarele motive legale: holocaust, discriminare etnica si prigoana religioasa!

Cat mai urgent sa intre in ambasadele americane si reprezentantele onu, sa nu le mai paraseasca cerand azil umanitar. In special copiii neinsotiti! Fara acte de origine si fara parinti. Trebuie sa li se acorde azil. Dupa ce ajung legal in state, vor putea sa ceara oficial reintregirea familiei pe teritoriul american, conform drepturilor omului niciodata ignorate de justitie in america...

Singurul loc cu adevarat liber si democrat de pe pamant, unde legea e egala pentru toti indiferent de culoarea pielii si gradul de alfabetizare, unde azilul pe motiv de scalvie, holocaust, prigoana etnica si religiosa este GARANTAT prin constitutie!

Acuma exista motivul avocatesc concret, toti avocatii se vor milostivi sa faca gratuit (in aur cash) actele ce demonstreaza:

1. "scalvia, discriminarea etnica si pogromul in Romania, se dovedeste exact ca la ceilalti recunoscuti in domeniu"
2. "prigoana si discriminarea religioasa a catolicilor in italia, germania, franta,... toata iuropa comunista, ce mai, exact ca la..."
3. "doar oficialitatile americane pot aprecia situatia si oferi solutia umanitara de urgenta"!

Toti cei ce pot ajuta cu bannere, imagini la televiziunile amricane si pe net sa o faca!

Astazi e garantat, maine s-ar putea ca legea sa se schimbe in "iuropa comunista" si sa nu mai fie posibil!

Toti oamenii de bine aparatori ai libertatii, dreptati si democratiei americane sa le transmita cat mai repede celor interesati ce trebuie sa faca neintarziat!

Va uram cel mai sigur din succese si viza usoara!

WELCOME in AMERICA! The LAND of FREEDOM and OPPORTUNITY!
M-Alone
rank 1
Si mai...
Eventual sa-i ia pe tigani cu totul si definitiv in maretele state americane, sa scape italia, franta si romania de natia asta neinteleasa...
Eugen 16
rank 1
Fara amprentare??
Sper ca au avut atita minte sa-i amprenteze, nu de alta dar peste 2-3 saptamini iar sint inapoi.Asa le si trebuie.
Titi Dingo
rank 1
Ampretare?
Daca ii ampreteaza, nu mai scapa Romania de ei.Tot timpul vor fi trimisi inapoi. Ar fi de preferat sa ramina pe unde se duc. Iar daca romanii nu mai asculta manele vom scapa si de acestia. Sa mearga toti sa le cinte la spanioli ca tot se aseamana la culoare.
i.mardan
rank 1
PTR,,UNUL DINTRE...''
Great idea.Propun si un ,,welcome commitee''format de tigani dusi la scolit de tata SOROS.Numesc pe :NICK,JAMES DIN NY, ,,GERMANUL'',NIC DIN NEW YORK,ETC.AMERICANI+EVREI+TIGANI=LOVE STORY
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor