Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

O adolescenta de 17 ani abia asteapta sa se prostitueze in Italia

Marti, 02 Decembrie 2008, ora 12:15
3022 citiri
O adolescenta de 17 ani abia asteapta sa se prostitueze in Italia

O romanca de 17 ani, prostituata, a declarat in fata procurorilor italieni ca asteapta varsta majoratului pentru a putea practica in continuare aceasta meserie, precizand ca nu ii este frica de riscurile la care se supune.

Sonia a marturisit ca s-a obisnuit cu toate situatiile si nu-i este frica, vrea doar sa castige mult si sa fie libera, informeaza Agerpres.

In contextul crizei financiare si mondiale industria prostitutiei continua sa prospere. "Recent am interogat o alta tanara care mi-a spus ca a castigat 30.000 de euro in trei luni. Cu alte cuvinte, putem spune ca in medie castigul este de 600 de euro pe zi", a declarat procurorul care a interegat-o pe Sonia, Bianconi.

Protectorul Soniei a fost arestat, dar continua sa tina legatura cu fata in timp ce aceasta se afla internata in Comunitate pentru a i se acorda ingrijiri, discuta impreuna despre modul in care ea s-ar putea intoarce "la lucru". A fost denuntata si mama fetei, care sosise special din Romania drept garanta si voia sa o retrimita pe strada.

Sonia a venit la Torino in vara acestui an si a lucrat o perioada ca ingrijitoare. Ea a mentionat ca locuia impreuna cu o tanara romanca majora si sotul acesteia.

Carabinierii de la nucleul operativ au interceptat-o repede fiindca frecventa locuri deja cunoscute dintr-o alta ancheta, cea legata de "aurul rosu", care a dus la descoperirea unei organizatii criminale ce aducea in stare de sclavie tineri hoti de cupru. Punctul de plecare era acelasi, localitatea Macin din Romania.

Sonia a fost luata de pe strada in timp ce astepta clienti si timp de doua luni a fost dusa intr-o comunitate, ingrijita de asistenti sociali si de psihologi. Anchetatorii incearca sa inteleaga cine sunt protectorii ei, dar se lovesc doar de minciuni, taceri, complicitati.

In urma cu cateva zile a fost arestat unul dintre proxeneti, Caldararu Florin, 30 de ani. Avocatii acestuia, care trebuie sa studieze 500 de pagini de dosar, afirma ca au solicitat o cerere de reanalizare a dosarului, audienta fiind fixata pentru data de 5 decembrie la Tribunalul Libertatii.

"Cand voi implini 18 ani ma voi intoarce pe trotuarul din corso Potenza", spune ea.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#prostituata romanca, #Sonia, #torino, #placere practica , #diaspora romana