Un roman a fost prins locuind clandestin in curtea unei britanice

Miercuri, 31 Martie 2010, ora 20:16
1926 citiri
Un roman a fost prins locuind clandestin in curtea unei britanice
Foto: Daily Mail

O britanica a constatat cu stupoare ca in magazia din spatele gradinii sale locuia un barbat de origine romana care obisnuia sa faca picnicuri si sa stea de vorba cu vecinii.

Stupefianta descoperire a fost facuta de Tilly Newman (foto dreapta) atunci cand aceasta s-a hotarat sa curete si sa renoveze magazia cu pricina, informeaza Sify.com

Tanara in varsta de 22 de ani l-a gasit pe strain odihnindu-se linistit pe o bancuta aflata in interior.

"S-a uitat la mine zambind, dupa ce am deschis usa, a ridicat doua degete in semn de salut si mi-a spus: 'Draguta magazie!'. A fost extrem de ciudat", le-a povestit Tilly jurnalistilor.

Mai mult, aceasta a aflat cu stupoare de la unul dintre vecinii care l-au vazut de cateva ori ca acesta se comporta ca si cand ar fi locuit acolo fara nicio problema. "Am crezut ca este un membru al familiei, se purta foarte firesc", ar fi declarat acesta.

Romanul i-a explicat gazdei sale ca s-a mutat acolo la sfarsitul lunii februarie, dupa ce fusese evacuat din casa pe care o ocupa in Bromley (Kent).

Fratele britanicei, James (foto stanga), a aflat de la intrus ca romanul in varsta de circa 20 de ani, folosea propriile cearceafuri si obiecte personale.

Familia Newman a apelat la ajutorul politiei pentru a-l convinge pe nepoftitul musafir sa plece, cand acesta s-a mai intors inca odata dupa ce a fost alungat fara sa se apeleze la autoritati.

#roman clandestin Marea Britanie, #Tilly Newman roman, #roman magazie clandestin , #diaspora romana