Incendiu de proporții la aeroportul din Luton. Toate zborurile au fost anulate VIDEO
Diaspora / Londra
Toate zborurile de pe Aeroportul Luton din Londra au fost suspendate, iar oamenii au fost rugaţi să nu călătorească acolo, din cauza unui incendiu de proporţii în parcarea terminalului, transmite BBC. Parcarea Terminalului 2 a suferit "o prăbuşire structurală semnificativă", potrivit serviciului de pompieri din Bedfordshire. ...
Revolta surdă a unui român plecat la muncă în Anglia: "Adevărații noștri miniștri își fac treaba în anonimat, în țară sau peste granițe"
Vineri, 26 Noiembrie 2021, ora 21:14 - Revolta surdă a unui român plecat la muncă în Anglia: "Adevărații noștri miniștri își fac treaba în anonimat, în țară sau peste granițe"
Diaspora / Londra
Un român plecat la muncă în străinătate și-a amintit un episod dureros urmărind circul politic încheiat cu instalarea guvernului PSD-PNL-UDMR. Tânărul pe nume Octavian Herța, care...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Londra . Această zonă va concentra articolele categoriei Diaspora din Ziare.Com care au subiectul principal: Londra.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Londra, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Diaspora , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.