O minora romanca a fost arestata de 120 de ori in Spania
Diaspora / Madrid
O romanca in varsta de 14 ani a fost arestata in Spania de 120 de ori, fiind numita "cosmarul" politiei din Madrid. Nadia a fost arestata de 120 de ori in ultimul an, a ajuns de 72 de ori la Grupul pentru Minori al politiei si a fost primita de 50 de ori intr-un centru pentru minori din zona Madrid, informeaza Obiectiv de Suceava. Politia ...
Romanul care a furat semnul de carte al lui Hitler isi recunoaste vinovatia
Vineri, 13 Martie 2009, ora 10:40 - Romanul care a furat semnul de carte al lui Hitler isi recunoaste vinovatia
Diaspora / Madrid
Un roman care a furat dintr-o casa de licitatii din Madrid un semn de carte despre care se crede ca i-a fost daruit lui Hitler de Eva Braun a pledat vinovat, joi. Cristian Popescu risca 10 ani...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Madrid . Această zonă va concentra articolele categoriei Diaspora din Ziare.Com care au subiectul principal: Madrid.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Madrid, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Diaspora , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.