Consulul Romaniei la Milano, preocupat de scaderea libidoului si aparitia disfunctiilor sexuale

Joi, 27 Septembrie 2012, ora 13:45
13190 citiri
Consulul Romaniei la Milano, preocupat de scaderea libidoului si aparitia disfunctiilor sexuale
Foto: Gazeta Romaneasca

Consulul general al Romaniei la Milano, George Gabriel Bologan, se arata ingrijorat de impactul steroizilor asupra sanatatii "baietilor metrosexuali adusi la zi" sau a "domnisoarelor cu fite". Steroizii duc la scaderea libidoului si aparitia disfunctiilor sexuale, sustine diplomatul roman.

Consulul general al Romaniei la Milano are preocupari filosofice, pe care si le manifesta prin ingrijorari fata de impactul societatii de consum asupra sanatatii fizice si psihice a tinerilor din ziua de azi. George Bologan isi transpune temerile pe blogul propriu, unde citate din Nietzche se imbina cu ganduri despre impactul steroizilor asupra vietii sexuale.

"Cluburi pline 'ochi' vinerea seara, agitatie maxima si adolescenti care se intrec in vestimentatia care insumeaza o groaza de bani. Baieti metrosexuali 'adusi la zi', domnisoare cu fite, care isi etaleaza ultimele achizitii ale modei, o lume de altfel colorata si chiar simpatica. O buna parte sunt persoane fine, altele ascund in spatele look-ului atragator caractere infectate de consumismul si hedonismul de fiecare zi si un comportament badaranesc.

(...) Realizez ca multi dintre cei la care ma refer nu au nici cultura banului, mai exact valoarea acestuia si a modului de a-l castiga prin 8 ore de munca. Steroizii nu doar le afecteaza in timp sanatatea fizica prin scaderea libidoului si aparitia disfunctiilor sexuale, am impresia ca le si umfla artificial creierul", scrie George Bologan pe blog.

Diplomatul roman face apoi apel la gandirea filosofului german Nietzsche pentru a-si argumenta teoriile.

"De fapt este vorba despre lipsa de continut cu care ma lupt de la inceputurile acestui blog. Este vorba despre un gol fundamental, despre o boala care este veche si prezenta in gandirea lui Nietzsche 'dorinta de putere', manifestata in cazul nostru prin atitudini si limbaje de mitocani, prin look-uri artificiale si steroizi care dezumanizeaza", filosofeaza consulul roman.

"Dorinta de putere se manifesta si in mentalitatea de consum: 'eu am haina semnata de o firma mai puternica decat a prietenului meu' sau 'sunt mai tare in toale si prin modul smecheresc in care ma comport'", mai explica diplomatul.

George Gabriel Bologan este consul general al Romaniei la Milano din 6 iunie 2012, fiind numit de catre premierul Victor Ponta. Bologan a studiat filosofie si teologie la Colegiul Pontifical Roman de la Roma si are o diploma in stiintele comunicarii de la Universitatea LUMSA, tot de la Roma. Consulul este fiul fostul fotbalist Gheorghe Bologan.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#George Bologan Milano, #George Bologan blog, #Milano consul general , #Milano