Proprietarul "plăcuțelor suedeze" revine cu un număr ce înmatriculare adaptat situației politice actuale. Mesajul către Iohannis VIDEO
Diaspora / placute suedeze
Răzvan Ștefănescu, românul plecat la muncă în Suedia ajuns celebru datorită mesajului injurios adresat PSD prin intermediul numărului de înmatriculare, a postat un anunț referitor la vânzarea unei alte mașini. De această dată este vorba despre un număr de înmatriculare care conține particula USL. Proprietarul spune că ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei placute suedeze . Această zonă va concentra articolele categoriei Diaspora din Ziare.Com care au subiectul principal: placute suedeze.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - placute suedeze, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Diaspora , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.