Operatorii de Transport Germania Romania continua sa isi imbunatateasca serviciile de transport persoane si parcul auto

Advertorial
Miercuri, 27 Decembrie 2017, ora 17:58
17279 citiri
Operatorii de Transport Germania Romania continua sa isi imbunatateasca serviciile de transport persoane si parcul auto

Datorita numarului mare de romani care realizeaza diferite activitati in aceasta tara dar si din pricina faptului ca Germania continua sa fie una dintre cele mai vizitate tari ale Europei, activitatea de transport catre aceasta destinatie a devenit un business atractiv.

Serviciile de transport persoane Germania Romania continua sa castige tot mai multi clienti iar operatorii care realizeaza transport pe aceasta ruta si-au imbunatatitparcul auto si calitatea serviciilor oferite.

Deoarece competitia este una foarte acerba pe acest gen de servicii, firma de transport persoane Germania ZGR.ro vine in permanenta cu servicii noi si conditii de calatorie de lux.

Firma de transport Germania ZGR.ro a facut un pas firesc prin introducerea in parcul auto a microbuzelor moderne, fapt ce a crescut gradul de confort al calatorilor.

Un avantaj major al acestor autovehicule il reprezinta faptul ca numarul pasagerilor semnificativ mai mic poate fi mai bine gestionat de catre soferi si insotitorii de calatorie.

Prin faptul ca transportul se realizeaza cu microbuze s-a facut posibila si introducerea unor noi servicii, foarte apreciate de pasageri, dintre care mentionam extensiile de servicii de preluare a pasagerilor de la domiciliu si plasarea acestora la o adresa anume.

Fiind mult mai fiabile, mai usor de manevrat dar si mai usor de introdus pe stradutele aglomerate ale oraselor, microbuzele, sunt mai flexibile decat autocarele clasice. Acest fapt permite realizarea cu succes a serviciilor de preluare de la domiciliu.

Microbuzele folosite de firmaZGR.ro sunt prevazute cu dotari de lux, care asigura confort sporit pe durata calatoriilor.

In primul rand, sunt dotate cu scaune ergonomice si spatar rabatabil, priza proprie pentru incarcarea dispozitivului mobil dar ofera si un ambient placut atat in timpul zilei cat si noaptea. Luminile ambinetale sunt placute si odihnitoare, atat pentru adulti cat si pentru copii.

Costurile pentru rutele Romania Germania si retur sunt accesibile pentru toate categoriile de pasageri Studentii, pensionarii si copii, platesc sume mai mici fata de adulti.

In plus, ZGR ofera clientilor fideli si pasagerilor ce aleg sa calatoreasca cu microbuzul in grupuri, primesc tarife promotionale.

Pentru a spori confortul pasagerilor pe durata intregii curse, ZGR a achizitionat microbuze cu compartimente speciale pentru bagaje voluminoase.

De aceea, fiecare pasager poate transporta din Romania in Germania sau viceversa doua bagaje cu capacitate maxima de 40 de kg.

In plus se poate lua in cabina un bagaj de mana mic. ZGR ofera aceasta facilitate, fara costuri suplimentare.

Atingerea telului depinde de mijloacele de transport de care dispunem.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#transport persoane Germania, #transport Romania Germania , #romani Germania