Campania britanicilor continua: Romani, ne veti aglomera scolile si ne veti manca lebedele!

Joi, 31 Ianuarie 2013, ora 09:57
5412 citiri
Campania britanicilor continua: Romani, ne veti aglomera scolile si ne veti manca lebedele!
Foto: Antena 3

Presa din Marea Britanie continua campania impotriva imigrantilor romani si bulgari, transmitandu-le acestora ca vor fi acuzati ca au luat joburile britanicilor si locuintele sociale, ca au aglomerat scolile si spitalele din Regatul Unit, dar si ca au mancat lebedele.

Intr-un material publicat de Mirror, se incearca persuadarea romanilor si bulgarilor sa ramana in afara Marii Britanii prin psihologie inversa.

Astfel, cetatenii acestor doua tari sunt "ademeniti" sa vina in Regatul Unit cu "oferte" deloc surazatoare.

"De ce se lupta Guvernul cu ideea difuzarii unor reclame in Bulgaria si Romania, pentru a-i impiedica pe muncitori sa se mute aici?", se intreaba autorul articolului, Brian Reade.

"Daca nu ii vrem aici, atunci sa ii zdruncinam cu socul cultural care ii asteapta ademenind-o pe Judith Chalmers, de la pensie, sa citeasca aceasta carte postala la emisiunea 'Wish You Weren't Here?', pe posturile de televiziune romanesti si bulgare", continua jurnalistul.

In varsta de 76 de ani, Judith Chalmers este o fosta prezentatoare britanica de televiziune, care este cunoscuta pentru emisiunea de calatorii "Wish You Were Here...?", din anii '70 si '80, in care aparea deseori in bikini.

Cum ii sperie britanicii pe imigranti: Nu veniti aici, ploua si sunt joburi prost platite!

"Dragi hoarde dezlantuite,

Strazile noastre nu sunt pavate cu aur, ci cu sange si voma, din cauza culturii noastre de chef de bautura.

Vremea nu este doar foarte sumbra, ci nu ii putem face fata. Zapada, ploaia si soarele au fost renumite viscol, inundatii si seceta si ne panicam la vederea lor.

Dieta noastra consta in mic-dejunuri cu prajeli, cine extrasarate la televizor, cereale cu prea mult zahar la mic-dejun si chipsuri cu de toate (inclusiv burger cu carne de cal).

Avem un somaj masiv, insemnand ca singurele locuri de munca pe care le veti primi sunt cele pe care noi nu le vrem. Aceasta inseamna culesul verzei de pe campuri inghetate si spalarea petelor din toaletele oamenilor bogati. Pentru doua lire sterline pe ora.

Daca vreti o masina, veti avea nevoie de economiile de-o viata ca sa platiti pentru taxele de drum si pentru benzina si veti fi blocati in ambuteiaje timp de mai multe ore. Pentru a calatori cu trenul, veti avea nevoie sa castigati la Euromillions.

Tot ce veti vedea la televizor vor fi reality-show-uri ieftine sau seriale. Singurele lucruri decente sunt dramele americane importate.

Nu veti putea sa cumparati o casa, deoarece nu le mai construim, iar proprietarii de case nu le vor vinde, deoarece ei cred ca valoreaza cu 25 la suta mai mult decat in realitate.

Sansele ca copilul vostru sa intre in cele mai bune universitati si profesii fara o educatie publica sunt la fel de mici ca acelea sa deveniti urmatorul sef al statului.

Si daca inca vreti sa mai veniti aici, tineti minte asta: Veti fi acuzati pentru ca ne-ati luat slujbele si locuintele sociale, aglomerarea scolilor si spitalelor noastre si mancatul lebedelor noastre.

Mai vreti sa fiti aici?", se incheie cartea postala imaginata de publicatia britanica si destinata romanilor si bulgarilor.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#Marea Britanie campanie anti romani, #reclama negativa romani Regatul Unit, #romani imigratie Marea Britanie , #romani Marea Britanie