Ziare.com

Cruciada Daily Express: Cum cauta imigrantii rromi sa isi vanda copiii in Marea Britanie

de Arina Ciocildau
Joi, 14 Noiembrie 2013, ora 21:05

   

Cruciada Daily Express: Cum cauta imigrantii rromi sa isi vanda copiii in Marea Britanie
Publicatia britanica Daily Express contiua cruciada impotriva imigrantilor. Zi de zi, pe pagina electronica a publicatiei, apar povesti care de care mai ingrozitoare despre rromii romani si bulgari din Marea Britanie.

De aceasta data, Daily Express publica marturia unui cuplu care are un magazin in Sheffield. Cei doi povestesc cum un rrom a incercat sa le vanda un copil pe 250 de lire.

"Acum trei saptamani, un tanar de 17 sau 18 ani a intrat in magazin si m-a intrebat daca vreau sa cumpar ce are in mana. Am crezut ca vorbeste despre un telefon mobil sau de ceva de acest gen, dar atunci cand m-am uitat cu atentie am vazut ca avea in brate un copil. Nu cred ca avea mai mult de trei saptamani. Era infasurat in carpe", a povestit Colin Barton, patronul magazinului din Sheffield.

Cruciada Daily Express: Alerta in Marea Britanie. Romanii vin sa isi abandoneze copiii

De afara, sotia patronului a putut observa cum alte doua persoane urmareau atent ce facea tanarul care avea copilul in brate.

"Sotia mea Nicola mi-a povestit apoi ca un barbat si o femeie stateau afara si urmareau totul. Eu am asteptat intial ca tanarul sa rada si totul sa fie o gluma. Dar baiatul a spus foarte serios: 250 de lire. Am ramas uimit si in acelasi timp scarbit. Nu stiam ce sa fac. Cand mi-au vazut uimirea, oamenii au disparut", a marturisit Colin Barton.

Magazinul celor doi se afla in cartierul Page Hall din Sheffield, Marea Britanie, o zona locuita initial de imigranti pakistanezi. Comunitatea locala pakistaneza a inceput deja sa organizeze, de teama rromilor veniti din Europa de Est, patrule "oficiale" pentru pastrarea ordinii publice, intre orele 20 si 22, in fiecare zi de lucru a saptamanii. Aceste patrule ar avea rolul, potrivit reprezentantilor comunitatii, sa-i invete pe rromi "cum sa se comporte in Anglia".

"Daca Page Hall este o portita de a vedea in viitor, de a vedea ce se va intampla cand vor fi ridicate restrictiile pentru Romania si Bulgaria, atunci i-as sfatui pe oameni sa fuga cat mai departe", a mai declarat Colin Barton.

Sotia sa s-a nascut in Sri Lanka, dar nici ea nu intelege problema imigrantilor.

"Aceasta nu este Anglia despre care am citit. Acesti oameni sunt foarte neciopliti, nu fac niciun fel de efort sa se integreze in comunitate. Nici macar nu invata cuvinte de baza precum "te rog" si "multumesc"", a declarat Nicola, sotia de 47 de ani a lui Colin Barton.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1904 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Denigrarea Romaniei.

Denigrarea Romaniei nu e ceva nou.Citez din cartea ,,Fereste-ma doamne de prieteni,,de Larry Watts
1-Conform dovezilor aflate acum la dispozitie,Kremlinul a inceput sa trateze Romania ca pe un teritoriu ostil inca de la sfirsitul anilor 50...Pag.32
2-...Brejnev a propus coordonarea,,activitatii noastre comune,, (impotriva Romaniei) Amploarea unui asemenea demers a avut implicatii devastatoare pentru o tara care nu avea nici pe departe resursele materiale si umane...
3-INTERKIT a tradus acest plan ,,in engleza spaniola si araba,, si l-atransmis printr-un efort coordonat prin,,presa,agentiile de informatii si alte organe de presa straine,,,inclusiv prin intermediul unui mare numar de agenti sovietici,est-germani,maghiari,polonezi,cehoslovaci,bulgari si mongoli.Acest proiect a fost desfasurat pe o perioada lunga de timp.. Pag 326
Toate aceste manevre sub masca luptei impotriva abuzurilor ceausiste denigrau si poporul roman.
Un exemplu: Vizita lui Charles de Gaulle a avut un succes mare pentru Romanii iubitori ai Frantei. Un mare succes a avut construirea automobilelor Dacia sub licenta Renault.
Nu aceles comportament l-a avut Mitterrand.
4-Pirghiile si influenta Moscovei si a Budapestei asupra cercului Mitterrand par a fi foarte puernice. In perioada in care negocia Coalitia Stingii Mitterrand a vizitat toate tarile din Blocul Sovietic cu exceptia Romaniei si i s-a atribuit personal rolul de afi inserat in platfrma Partidului Socialist Francez fraza:,,Drumul catre securitatea franceza trece prin Moscova,, Atit in 1974 cit si in 1981 ,KGB-ul i-a acordat o asistenta considerabila prin metode active...Conform dosarelor KGB,omul de incredere a lui Mitterrand si succesorul sau la conducerea Partidului Socialiat -dupa ce el a devenit presedinte-a fost agent KGB. ..Pag.567
In cartea ,,Fereste-ma doamne de prieteni,, gasim multe fapte care au devenit publice dupa caderea comunismului. Dar se pare ca multi din ,,factorii de influienta din acele tipuri sint active si astazi.Asta reese din cartea,,Cei dintai vor fi cei din urma,,

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor