Cruciada Daily Express: Ministrul de Interne, indemnat sa sfideze CE in privinta imigrantilor romani

Joi, 28 Noiembrie 2013, ora 19:05
2288 citiri
Cruciada Daily Express: Ministrul de Interne, indemnat sa sfideze CE in privinta imigrantilor romani

Parlamentarii britanici i-au cerut miercuri ministrului de Interne, Theresa May, sa sfideze Bruxelles-ul si sa refuze relaxarea controalelor impuse imigrantilor din Romania si Bulgaria, la sfarsitul anului 2013.

"Va cer sa va gasiti leul sau tigrul interior si sa extindeti controalele tranzitionale pana in anul 2019. Ar trebui sa va luati responsabilitatea si sa nu platiti amenda Uniunii Europene", i-a transmis parlamentarul conservator Charles Walker, citat de Daily Express.

Parlamentarii britanici i-au spus ministrului ca Marea Britanie ar putea deja sa fi parasit Uniunea Europeana, in momentul in care Comisia Europeana ar putea actiona in vreun fel in privinta imigrantilor.

Comisia Europeana, cu ochii pe Marea Britanie, din cauza imigrantilor romani

Un alt parlamentar, Philip Hollobone, a afirmat ca masura exinderi controalelor la granitele Regatului Unit "va fi un semnal al intentiei ferme de renegociere a tratatelor Uniunii Europene". De asemenea, Hollobone a precizat ca, pana cand Marea Britanie va fi judecata pentru aceasta masura, "vom avea un referendum si vom parasi aceasta organizatie mizerabila intru totul".

De asemenea, Peter Bone i-a spus Theresei May ca "singurul mod de a rezolva aceasta problema a impiedicarii a mii si mii de oameni sa vina din Romania si Bulgaria este extinderea dispozitiilor tranzitorii". In plus, Bone insista si el ca pana cand Comisia Europeana va lua o masura impotriva Regatului Unit, britanicii vor fi organizat deja un referendum.

Reding ii apara pe romani si bulgari: Libertatea de miscare in UE nu este negociabila

Cameron, criticat de Comisia Europeana: Alimenteaza isteria. Romanii nici macar nu sunt imigranti

Comisia Europeana a transmis Marii Britanii, miercuri, ca regulile libertatii de miscare nu sunt negociabile si ca Londra trebuie sa le accepte, daca vrea sa ramana in Uniunea Europena.

"Libertatea de miscare nu este negociabila", a declarat comisarul european pentru Justitie, Viviane Reding, vicepresedinte al Executivului Uniunii Europene.

De asemenea, comisarul european pentru ocuparea fortei de munca, afaceri sociale si incluziune, Laszlo Andor, l-a criticat in termeni duri, miercuri, pe premierului britanic David Cameron, pe care l-a acuzat ca ascunde adevarul si ca "alimenteaza isteria" legate de afluxul de imigranti romani si bulgari.

Premierul britanic a anuntat, marti, ca imigrantii romani si bulgari s-ar putea confrunta cu noi restrictii. Masurile dure impotriva asa-zisului "turism pentru beneficii sociale" vor fi luate, sustine Cameron, pentru ca imigrantii nu vor putea sa pretinda sprijin din partea contribuabililor pe termen nelimitat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Theresa May Comisia Europeana, #Comisia Europeana imigranti romani, #Marea Britanie imigranti romani , #romani Marea Britanie