Cum sunt incurajati britanicii sa semneze petitia impotriva romanilor: Dupa ei vor veni si albanezii!

Vineri, 01 Noiembrie 2013, ora 18:10
2722 citiri
Cum sunt incurajati britanicii sa semneze petitia impotriva romanilor: Dupa ei vor veni si albanezii!

Liderul partidului britanic UKIP, Nigel Farage, afirma ca a semnat petitia impotriva ridicarii restrictiilor pentru cetatenii din Romania si Bulgaria. Potrivit politicianului, dupa romani si bulgari vor urma albanezii care vor ajunge in Marea Britanie.

Conducatorul partidului care conduce campania anti-romani si bulgari ii indeamna pe britanici sa semneze si ei petitia, amintind ca mii de oameni au semnat deja, joi, dupe ce petitia a aparut online, potrivit Daily Express.

"Sunt un sustinator care am semnat (petitia - n.red.), ca multi alti membri UKIP, care aproape au blocat site-ul Daily Express ieri (joi - n.red.), grabindu-se sa-si arate sustinerea pentru ultima Cruciada", scrie Farage, pentru sursa citata.

Daily Express, cruciada impotriva romanilor. Cum exagereaza presa britanica

Acesta aminteste ca, in cateva saptamani, granitele britanice vor fi deschise pentru milioane de cetateni din Romania si Bulgaria, care, asemenea celorlalti cetateni ai Uniunii Europene, vor putea trai, munci, se vor putea stabili si vor putea cere beneficii in Marea Britanie.

"Stim deja ca bandele infractionale de romani au provocat nenorociri in orasele noastre", a mai spus Farage, acesta criticand si faptul ca unele companii "fara scrupule" evita regulile de angajare, pentru a angaja muncitori romani si bulgari, cu salarii mici.

Cruciada impotriva romanilor, in Daily Express: Petitie online adresata Guvernului

"Nu ii invinuiesc pe oameni ca vor sa inceapa o noua viata. Mai ales rromii sunt tratati ingrozitor in Romania. Insa, ca de obicei, politicienii care fac aceste reguli sunt cei care nu simt impactul", a adaugat liderul UKIP.

Acesta considera ca, pentru cei bogati, deschiderea portilor pentru imigrantii din Uniunea Europeana a fost un mare beneficiu, aducand bone si constructori ieftini, precum si o oferta nelimitata de muncitori pe piata necalificata a muncii.

Insa pentru cei din lumea reala, imigrantii au reprezentat cel mai mare aflux de oameni pe care l-a vazut tara si care a pus presiune pe serviciile sociale ale britanicilor, punand presiune pe servicii si facand viata mai grea pentru clasa muncitoare, este de parere Farage, care adauga ca exista chiar probleme in ce priveste gasirea unui loc in scolile primare pentru copii.

De asemenea, sustine politicianul britanic, 600.000 de imigranti sunt economic inactivi, ceea ce afecteaza si sistemul de locuinte sociale si cel de sanatate.

"Insa parlamentarilor nostri si Uniunii Europene nu le pasa despre acest lucru. Vor 'o Uniune cat mai larga', precum si 'o Uniune cat mai apropiata', si daca nu le trimiteti un mesaj ca este deajuns, vor continua cu acest lucru. Nu uitati, Albania s-a inscris recent drept tara candidata (la aderarea la UE - n.red.) ", a mai spus Nigel Farage.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#britanici petitie online anti romani, #Nigel Farage petitie romani, #imigranti romani speriat britanici , #romani Marea Britanie