Daily Mail: Micul Hercule si fratele sau - minorii romani, pusi sa faca muschi doua ore pe zi

Marti, 27 Mai 2014, ora 11:23
14639 citiri
Daily Mail: Micul Hercule si fratele sau - minorii romani, pusi sa faca muschi doua ore pe zi
Foto: Daily Mail

Sa ridici greutati de 4 kilograme pentru doua ore pe zi este un regim de fitness impresionant chiar si pentru un adult. Dar aceste sedinte grele sunt de fapt exercitiile facute de doi copii, frati, care fac parte dintr-o familie de romani supranumita "Herculii".

Giuliano Stroe, in varsta de 9 ani, si fratele sau Claudiu, in varsta de 7, au devenit cunoscuti dupa ce parintii, care se ocupa de bodybuilding, au incercat sa ii transforme in cei mai puternici copii din lume, scrie Daily Mail.

Acum, familia e pe cale sa se mute in Marea Britanie, dupa ce criza economica din Romania si-a pus amprenta pe nivelul lor de trai. Ei vor sa devina faimosi si sa castige bani, desi nu au reusit acest lucru nici In italia, unde se stabilisera la Florenta.

Tatal, Iulian Stroe, in varsta de 35 de ani, era hotarat sa isi faca faimosi copiii, asa ca le-a prescris un program de antrenament dur, de 2 ore zilnic. Cei doi copii musculosi fac exercitii acrobatice si ridica greutati inca de cand erau foarte mici.

Giuliano a realizat deja doua recorduri mondiale pentru ridicari la 90 de grade si pentru ca s-a tinut de un stalp ca un steag uman.

Claudiu ii calca pe urme, reusind deja sa faca exercitii grele, si incercand sa invete aceeasi "smecherie" cu steagul uman. Ambii copii ridica greutati de 4 kilograme pentru a-si intari bicepsii si pentru a-si dezvolta musculatura pieptului.

Incapabili sa-si gaseasca de lucru in Italia, Stroe si familia sa au fost fortati sa se reintoarca in Romania, unde acum isi castiga traiul din comertul cu fier vechi in satul Icoana. Stroe planuieste sa vina in Marea Britanie in speranta ca va gasi de lucru sau un sponsor oficial pentru fiii sai, carora vrea sa le gaseasca o scena pe care sa evolueze.

Saptamana trecuta, Giuliano a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj, in care spune ca tatal sau vrea sa plece la munca in Anglia, dar ca el nu-si doreste tatal departe de casa. "Cine va avea grija de noi? Aici e trist si periculos, daca ramanem singuri. Ajutati-l sa obtina o slujba aproape de noi. Va multumim", a scris Giuliano.

In timp ce unii oameni au pus reactii pozitive, altii au criticat actiunile familiei. Stroe si sotia sa, Ileana, apara regimul de antrenament la care isi supun copiii. "Ei au o abilitate naturala pentru asta, nimic nu e fortat, asta a vrut Dumnezeu pentru ei", spune Stroe.

"Sotul meu va pleca in strainatate sa castige bani, ori ca antrenor, ori ca muncitor, si ii vom folosi pe toti pentru fiii nostri", a spus si Ileana.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Fratii Stroe Hercules muschi, #copii Claudiu Giuliano muschi, #frati Stroe muschi , #romani Marea Britanie