Ironii Daily Express: O romanca din orasul lui Tepes a obtinut slujba de vis, la circ

Vineri, 17 Ianuarie 2014, ora 20:40
4065 citiri
Ironii Daily Express: O romanca din orasul lui Tepes a obtinut slujba de vis, la circ

Publicatia britanica Daily Express continua articolele denigratoare la adresa romanilor, afirmand ca o romanca "a aterizat" in Marea Britanie unde a obtinut "locul de munca de vis" - asistenta unui aruncator de cutite de la un circ.

Domitrica Tudorache, in varsta de 25 de ani, nu are experiente anterioare privind lucrul la un circ, iar acum isi petrece zilele asteptand sa fie aruncate cutite in flacari in jurul corpului ei, la viteze periculoase, scrie Daily Express.

Tototdata, publicatia noteaza ca femeia este din acelasi orasel din Transilvania in care este ingropat Vlad Tepes, "Contele Dracula", cu toate ca nu se stie locul exact in care ar fi inmormantat acesta, iar locul recunoscut general in care s-ar afla ramasitele sale este Manastirea Comana, din judetul Giurgiu.

Tanara a vazut un anunt pentru un loc de munca, pe un site, si a decis sa aplice, sperand la un interviu pentru o slujba intr-un birou, scrie sursa citata. In schimb, a ajuns sa faca parte din spectacolele puse in scena de Circul Ororilor, care a ajuns in finala "Britanicii au talent", din anul 2011.

"Am iubit intotdeauna Circul Ororilor si am urmarit online cat de multe inregistrari am putut, asa incat acest vis a devenit realitate pentru mine. Am luat legatura cu ei gandindu-am ca, daca sunt norocoasa, as putea sa lucrez in biroul lor. Insa in schimb m-au convins sa fiu asistenta a unui aruncator de cutite", a spus Domitrica Tudorache.

"Am vrut sa vin in Regatul Unit pentru o viata mai buna, insa acum sunt in al noualea cer", a mai adaugat tanara romanca.

Ea a sosit in Marea Britanie pe 8 ianuarie, facandu-si debutul in Brighton dupa doua zile.

"Eram asa emotionata in prima zi, incat nu m-am mai gandit la pericole. Bineinteles ca imi era putin frica, dar m-am obisnuit acum. Tipul care arunca cutitele este dragut si este foarte bun la acest lucru, asa ca am incredere in el. A lovit doar doua persoane in 20 de ani de activitate, deci cred ca sansele mele sunt bune", a mai afirmat Domitrica.

Publicatia "Daily Express" a dus o adevarata cruciada impotriva romanilor si bulgarilor, in ultimele luni ale anului 2013, alarmand britanicii cu privire la efectele devastatoare pe care le-a avut ridicarea restrictiilor pentru muncitorii din cele doua tari, incepand cu 1 ianuarie, insa realitatea a fost mult diferita, sub 30 de romani ajungand in Regatul Unit, in primele doua saptamani ale anului.

Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
#romanca circ Marea Britanie, #Daily Express ironii romani Marea Britanie, #romani emigrat Marea Britanie , #romani Marea Britanie