Liderul britanicilor de la UKIP: Romanii si bulgarii traiesc ca animalele, vor sa vina intr-o tara civilizata

Vineri, 06 Septembrie 2013, ora 20:38
4926 citiri
Liderul britanicilor de la UKIP: Romanii si bulgarii traiesc ca animalele, vor sa vina intr-o tara civilizata

Nigel Farage, liderul partidului antiimigratie din Marea Britanie, UKIP, a declarat vineri ca oamenii din Romania si Bulgaria "traiesc ca animalele" si vor dori sa traiasca "intr-o tara civilizata" ca Marea Britanie.

Farage a spus ca a vizitat o tabara de rromi din Bulgaria si a fost socat sa descopere conditiile insalubre in care traiesc oamenii, noteaza Politics.

"Daca va uitati la Romania si Bulgaria... Am fost in ambele tari si, sincer, am fost socat de conditiile in care traiesc rromii. Am mers in marea tabara de rromi din afara Sofiei si erau 70.000 romii care traiau acolo, fara salubritate, fara sa aiba de munca. Totul a fost cu adevarat socant, vreau sa spun ca traiau ca animalele", a afirmat Farage.

Britanicii, ingrijorati de ridicarea restrictiilor pentru muncitorii romani si bulgari

El a precizat ca Guvernul britanic a subestimat numarul de imigranti romani si bulgari care vor vrea sa vina intr-o tara civilizata, precum Regatul Unit.

"Ce ati face? Daca ar aparea o oportunitate de a veni intr-o tara civilizata cu un sistem de sanatate decent, care sa va furnizeze locuinta, sa va dea o sansa sa gasiti de lucru, ce ati face?", a intrebat Farage.

Acesta a afirmat ca Marea Britanie se va confrunta cu o "epidemie de infractiuni ale romanilor", atunci and Uniunea Europeana va renunta la restrictiile impuse imigrantilor din Europa de Est, la inceputul anului 2014.

"Nimeni nu indrazneste sa vorbeasca despre acest lucru, insa in Londra avem acum un val de infractiuni ale romanilor care se va inrautati", a explicat liderul UKIP.

Politician britanic care uraste romanii, alergat pe strazi: Mizerabilule! Homofobule! (Video)

De asemenea, el a mai spus ca est-europenii viziteaza Marea Britanie in numar mare pentru a profita de sistemul de sanatate britanic. Totodata, Farage a negat ca partidul pe care il conduce ar fi rasist.

"In UKIP nu suntem impotriva nimanui din oricare alta parte a lumii sau din alta religie sau rasa, insa este timpul sa incepem sa punem interesele britanicilor pe primul loc", a mai declarat liderul britanic.

Nu in ultimul rand, Farage a sugerat ca unele dintre comentariile rasiste facute de consilierii UKIP si activisti au fost orchestrate din afara partidului.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Nigel Farage romani tara civilizata, #Nigel Farage imigranti romani, #romani emigrare Marea Britanie , #romani Marea Britanie