Ziare.com

O romanca, dupa gratii in Marea Britanie - se folosea de frumusetea ei pentru jafuri

de Diana Toea
Marti, 04 Martie 2014, ora 09:55

   

O romanca, dupa gratii in Marea Britanie - se folosea de frumusetea ei pentru jafuri
O tanara din Romania a fost condamnata la noua luni de inchisoare in Marea Britanie, dupa ce autoritatile au descoperit ca ea a fost implicata in mai multe furturi. Cu toate ca pe numele ei fusese emis un mandat de arestare, femeia a reusit sa vina in Romania si sa se intoarca inapoi in Regatul Unit.

Judecatorii britanici au precizat ca Nicoleta Bala, in varsta de 28 de ani, ajuta un grup de infractori sa jefuiasca oamenii, tintele preferate fiind barbatii mai in varsta, scrie The Express.

Bala, fiind o femeie foarte frumoasa, le distragea atentia batranilor care voiau sa scoata bani de la bancomate, in timp ce infractorii observau codul PIN, iar apoi le furau cardurile si sustrageau diverse sume de pe acestea.

Romani condamnati in Marea Britanie, dupa ce s-au deghizat in politisti si au jefuit straini

Pe numele tinerei a fost emis un mandat de arestare in urma cu cateva luni, fiind chiar retinuta de politisti, insa fata a reusit sa scape, sa plece din Marea Britanie si sa mearga in Romania inainte de a fi condamanta la inchisoare.

Cand a fost depistata in Kent, autoritatile britanice au fost soscate sa descopera ca Bala a reusit sa treaca granita Regatului Unit de doua ori fara sa fie observata. Romanca a recunoscut in fata judecatorilor ca a participat la doua jafuri asupra a doi batrani.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4386 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor