Romanca, umilita in Marea Britanie: Hotelul vine cu o alta varianta a povestii

Vineri, 24 Iulie 2015, ora 07:54
6509 citiri
Romanca, umilita in Marea Britanie: Hotelul vine cu o alta varianta a povestii
Foto: Holiday Inn Express Hull City Centre

Romanca refuzata de un hotel din Marea Britanie prezenta suspiciuni in legatura cu rezervarea, care ulterior s-au dovedit nefondate, fara sa fi fost respinsa din cauza nationalitatii, anunta Grupul hotelier Holiday Inn Express.

"Holiday Inn Express nu tolereaza discriminarea rasiala; rezervarea nu a fost respinsa pe motive rasiale. Din nefericire, rezervarea domnisoarei Alexandra P., - din pura coincidenta - prezenta indicii care au generat suspiciuni referitoare la situatii tipice cu care hotelurile din zona se confruntasera.

Hotelurile din zona fusesera sfatuite de politie sa adopte politici care sa identifice comportamente tipice suspecte in efectuarea rezervarilor. Angajatii receptiei au considerat ca era necesara respingerea rezervarii pe baza suspiciunilor referitoare la modul in care aceasta fusese efectuata, nu pe criterii rasiste. Recunoastem ca evaluarea a fost o eroare si am incercat sa luam legatura cu domnisoara Alexandra P., pentru a-i prezenta scuze si a rezolva situatia", a comunicat grupul hotelier, potrivit PRWeek.

Umilinta incredibila pentru o romanca in Marea Britanie: Nu toate romancele sunt prostituate!

O romanca in varsta de 22 de ani, Alecsandra Puflea, a reclamat, potrivit presei britanice, ca a fost refuzata de lantul hotelier Holiday Inn Express, pe 6 iulie, pentru ca a fost considerata prostituata.

Lantul hotelier a prezentat scuze pentru confuzia creata la rezervarea unei camere intr-o unitate turistica din orasul britanic Hull.

Romanca sustine ca receptionerul hotelului i-a spus, dupa ce i-a verificat documentele: "Imi pare rau, nu acceptam romani".

Conform publicatiei Hull Daily Mail, unitatea hoteliera ar fi introdus politici speciale dupa ce mai multe romance s-au prostituat in camere de hotel.

MAE, reactie in regim de urgenta dupa umilirea unei romance in Marea Britanie

Ministerul roman al Afacerilor Externe a facut demersuri in legatura cu situatia romancei careia i-a fost refuzata cazarea la un hotel din Marea Britanie pe motiv de cetatenie romana, autoritatile britanice dand asigurari ca este vorba despre un caz izolat.

"MAE condamna orice forma de discriminare pe baza pe cetatenie, cu atat mai mult cu cat, in speta data, aceasta incalca flagrant principiile si normele universale si europene care privesc egalitatea de tratament. (...) Ministerul Afacerilor Externe va insista ca autoritatile britanice sa depuna toate eforturile necesare pentru ca astfel de situatii sa nu se mai repete", conform unui comunicat de presa a Ministerului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#romanca Marea Britanie hotel , #romani Marea Britanie
Comentarii