Decizie in cazul Bodnariu: Bebelusul trebuie sa revina acasa

Miercuri, 06 Aprilie 2016, ora 15:34
4962 citiri
Decizie in cazul Bodnariu: Bebelusul trebuie sa revina acasa
Foto: Cuvantul Ortodox

Cel mai mic dintre copiii familiei Bodnariu trebuie sa se intoarca acasa, a stabilit o instanta norvegiana, decizia putand fi, insa, atacata atat de familie, cat si de Barnevernet, organizatia pentru protectia copilului din Norvegia.

"Decizia judecatorului, partial favorabila, anuleaza hotararea Barnevernet de a lua pe Ezekiel in custodie. In mod normal ar trebui sa fie acasa cu parintii, lucru pe care il asteptam cu nerabdare! Speram ca Barnevernet sa respecte aceasta decizie! Pe baieti ii vor putea vedea de doua ori saptamanal! Nu s-a pronuntat in privinta fetelor!

Mentionam ca aceasta decizie este doar un pas in procesul de a obtine custodia finala a tuturor celor cinci copii! Lupta pentru copii continua! Ne vedem la proteste pe 16 Aprilie", a anuntat pastorul Cristian Ionescu, citat de stiricrestine.ro.

Cei cinci copii ai familiei Marius si Ruth Bodnariu au fost luati in custodie de Barnevernet si incredintati temporar unor familii norvegiene diferite, pe motiv ca ar fi fost supusi de catre parinti unor rele tratamente.

Exclusiv Prima reactie oficiala a Barnevernet: Cazul Bodnariu si legile din Norvegia

Familia Bodnariu a mobilizat zeci de mii de romani din tara si din strainatate in favoarea sa, acestia aratandu-se solidari cu cei doi soti si cerand revenirea copiilor acasa. Inclusiv autoritatile romane, printre care si Parlamentul, s-au interesat de soarta acestei familii si au cerut explicatii omologilor norvegieni.

Cazul Bodnariu: Consultari intre agentiile pentru protectia copilului din Romania si Norvegia

Parlamentarii romani intorsi din Norvegia: Familia Bodnariu nu ar putea sa faca rau nici unei muste!

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#bebelus Bodnariu revine acasa, #copii Bodnariu Norvegia , #romani Norvegia